Surt a la llum una fotografia mai vista de Joan Carles amb el fill de Corinna

El rei emèrit no sap on posar-se

El rei emèrit Joan Carles I en una imatge d'arxiu
Joan Carles podria tenir un fill il·legítim  | cedida

El rei emèrit Joan Carles s’ha convertit, sense cap mena de dubte, en la persona més buscada del moment. Després de saber que es troba als Emirats Àrabs, són molts els que volen posar-se en contacte amb ell, i és que els seus constants escàndols han marcat la fi de la seva vida pública.

Fa uns mesos Felip va decidir apartar al seu pare de la vida pública per tots els escàndols. El que el marit de Letícia no sabia és que encara en quedaven molts per arribar.

La suposada gran amant del rei, Corinna Larsen, ha tornat a ser notícia a causa de les seves declaracions en la revista 'Paris Match'. Les declaracions són autèntiques bombes històriques. L'empresària ha afirmat que el rei emèrit li va revelar els seus temors, abans d'abdicar, ja que segons l’alemanya, estava sent objecte del que qualifica de «cop d'estat intern». No obstant això, les confessions de l'amiga de Joan Carles han quedat eclipsades per una imatge que està fent la volta al món.

El citat mitjà francès ha publicat una imatge que ha deixat a tots completament sorpresos. Molts han estat els mitjans que han especulat sobre la possibilitat que el fill de Corinna, Alexander, sigui fill biològic de l'emèrit.

En la següent imatge es pot apreciar una fotografia d'allò més familiar, una cosa que segur que es convertirà en el tema de l'any i en el pitjor maldecap per a Felip, que de ben segur que no sap que fer per a evitar que totes aquestes informacions que continuen sortint del seu pare.

Joan Carles sempre ha mantingut una excel·lent relació amb Alexander

'Paris Match' ha publicat aquesta imatge feta per la pròpia Corinna en la qual el rei emèrit posa amb un aspecte molt juvenil al costat d'Alexander, el fill de la seva suposada amant. Tots dos apareixen molt feliços fent el menjar en una barbacoa. La instantània és la típica estampa familiar d'un diumenge al migdia.

Alexander és fill de l'aristòcrata alemany Casimir zu Sayn-Wittgenstein-Sayn, segon marit de Corinna. No obstant això, són molts els que afirmen que realment el rei Joan Carles és el seu pare. L'experta en la Casa Reial, Pilar Eyre, va confessar fa uns mesos a la revista 'Lecturas' que el noi diu ‘papa’ a Joan Carles, i que aquest sempre s'ha portat molt bé amb ell, fent-li molts regals.

Aquesta foto és una prova de la gran relació que mantenien Alexander i Joan Carles. Als actuals reis se'ls torna a obrir un altre front obert, ja que la captura és una prova més de la doble vida que portava el monarca, que pel que sembla compaginava els seus quefers reials.


Comentaris

envia el comentari