Revelen a TV un secret sobre Elionor que Letícia voldria ocultar: «M'ho han xerrat»

Fani Carbajo ha fet la revelació a 'Ven a cenar conmigo Gourmet'

La princesa Elionor entrant a la l'escola amb mascareta
Revelen a TV un secret sobre Elionor que Letícia voldria ocultar: «M'ho han xerrat» | G3
 

La vida privada de la princesa Elionor sempre s'ha mantingut sota l'hermetisme de la Casa Reial. Són molt poques les dades que coneixem sobre la futura hereva al tron, especialment pel que fa a aficions i gustos personals.

No obstant això, una sorprenent revelació realitzada en l'últim programa de 'Ven a cenar conmigo Gourmet' ens ha deixat algunes pistes sobre les aficions culturals d'Elionor.

Fani Carbajo assegura que la princesa Elionor és fan seva

Fani Carbajo i Amador Mohedano van ser els últims amfitrions a mostrar els seus dots culinaris en el programa de Mediaset. Durant el sopar, l'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' va voler fer un repàs de la seva estada en el programa, recordant el gran èxit que va tenir arran d'aquest.

En el concurs, la jove va protagonitzar una tòrrida relació amb Rubén que la va fer saltar a la fama. Tant és així, que no hi ha cap racó a Espanya on no s'hagi sentit el ja històric crit d'«Estefaníiiiia!». Ni tan sols a la Casa Reial.

Sí, per sorprenent que sembli, la princesa Elionor va ser una fidel seguidora del programa de Telecinco. O això almenys és el que assegura Fani Carbajo. «La princesa Elionor és fan meva, que m'ho han xerrat», va exposar l'exsupervivent als seus convidats amb aparent felicitat i davant la sorpresa dels seus companys. Encara que desconeixem les fonts de Fani, es tracta d'una notícia que també va publicar en el seu moment la revista 'Lecturas'.

Elionor espera amb ànsies l'estrena de la segona temporada de 'La isla'

Als seus 14 anys sembla que Elionor ja té els seus gustos televisius molt definits, i opta pel 'salseo' i l'extravagància pròpia dels concursos de Telecinco.
Encara que moltes persones puguin comprendre els gustos de la princesa, per a molts altres és un secret que avergonyeix a la Corona.

La monarquia sempre ha intentat donar exemple de serietat i saber estar, per la qual cosa resultaria més propi que l'afició d'algú de la reialesa fos la lectura o els documentals, i no un concurs on destaca la infidelitat.

A més, va sorprendre el fet que els reis permetin a la seva filla veure un programa d'aquestes característiques, ja que tots coneixem l'extrema disciplina que tenen amb les seves dues filles.

Queda clar que es tracta d'una important revelació sobre la filla de Felip VI i Letícia, que amb tota seguretat estarà esperant ansiosament l'arribada de la segona temporada de 'La isla de las tentaciones'.


Comentaris

envia el comentari