Primer pla de la reina emèrita Sofia.

La reina Sofia pren una sorprenent decisió sobre el seu germà mort

La reina Sofia segueix molt afectada després de perdre el seu germà Constantí

La reina Sofia d'Espanya segueix de dol per la mort del seu germà Constantí, el que va ser l'últim rei de Grècia. La mare de Felip VI ha estat a Grècia per acudir a un nou funeral del difunt monarca, tal com marca la tradició grega. Aquest acte s'ha celebrat a la més estricta intimitat i només han acudit les persones més properes a Constantí.

En aquesta ocasió, ni els reis Letícia i Felip ni els seus nombrosos nets l'han acompanyat per donar l'últim adeu al seu germà estimat. Tal com sí que van fer a principis de gener durant el funeral d'estat que es va celebrar a la terra natal de l'emèrita.

Foto de la reina Sofia.
La reina Sofia segueix exercint el seu paper | GTRES

En aquesta ocasió, els fotògrafs només van poder captar la reina Sofia amb les seves filles Cristina i Elena. A més, la monarca ha sorprès amb una decisió que ha confirmat els rumors que havien sonat els últims dies. Era el 10 de gener passat quan Constantí moria als 82 anys. Va ser una dura pèrdua per a l'àvia d'Elionor.

I és que la reina emèrita estava molt unida al seu germà, era un dels seus pilars fonamentals a la seva vida. Al primer funeral hi van acudir representants de totes les cases reials d'Europa. De la corona espanyola només en van faltar Elionor i Sofia. Fins i tot Joan Carles I va acudir a l'últim adeu de Constantí.

La reina Sofia segueix de dol després de la pèrdua del seu germà

Després d'uns dies a Grècia amb la seva família de sang, Sofia va tornar a Espanya i va complir les seves obligacions institucionals, assistint a diversos actes, la majoria benèfics. En ells, la sogra de Letícia lluïa un dol rigorós, vestida completament de negre.

La reina Sofia amb la seva família de Grècia visitant la tomba de Constantí II al cementiri de Tatoi
La reina Sofia va visitar el cementiri de Tatoi, on descansa el seu germà Constantí de Grècia | GTRES

Ara, a l'últim acte en què ha aparegut, la reina Sofia ha seguit lluint el color negre, però combinat amb una camisa blanca i diversos complements daurats. D'aquesta manera, la mare de Felip VI ha volgut demostrar que, tot i estar-ho passant molt malament amb la mort del seu germà, a poc a poc va superant el dolor que li va produir l'adeu de Constantí.

Sofia seguirà endavant amb les seves obligacions com a reina emèrita, recordant el seu estimat germà. Tot i que també ha demostrat el que es comentava les últimes setmanes: que està disposada a seguir endavant i lluitar per superar la mort de l'últim rei de Grècia.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!