Felip i Letícia, de funeral aquest dilluns

Es tracta d'una cita ineludible

Els reis i les seves filles al Palau de la Zarzuela el 27 de maig de 2020
Els Reis Felip i Letícia aniran a una important missa aquest proper dilluns, dia 6 de juliol de 2020 | Casa Reial

El rei Felip i la reina Letícia han estat força actius durant aquesta crisi del coronavirus. Els monarques han mantingut reunions en línia amb diferents autoritats i també han presidit el corresponent minut de silenci per les víctimes.

Precisament per honorar les persones que han mort per l'esmentada pandèmia, aquest dilluns, dia 6 de juliol, tenen un acte molt important. En concret, s'ha fet públic que assistiran a la missa funeral que ha organitzat la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) en honor a les víctimes mortals del coronavirus.

L'ofici tindrà lloc demà a les 20.00 hores a la Catedral de l'Almudena de la capital, Madrid. Aquesta, estarà presidida pel cardenal arquebisbe de Madrid (Carlos Osoro). No obstant això, no estarà sol, sinó que serà acompanyat per un total de trenta cardenals, bisbes i arquebisbes provinents de diferents províncies de país.

Autoritats de l'Estat

Diferents autoritats de l'Estat, com la vicepresidenta Carmen Calvo en representació del govern, i familiars de les víctimes també assistiran a la missa. Això sense oblidar que també acudiran a la mateixa representants de les diferents confessions religioses d'Espanya.

Felip VI i la reina Letícia no han dubtat en confirmar la seva presència en aquest ofici, que és un homenatge a tots els morts per la Covid -19. És la seva manera de donar suport a les famílies d'aquests i també d'honrar la seva memòria. De moment, s'ha publicat únicament la presència dels monarques. No obstant això, sembla que aniran acompanyats de les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia.

Amb aquest ofici, la CEE s'avança a l'homenatge oficial que està previst realitzar-se en honor a les esmentades víctimes. Ens estem referint a l'homenatge d'Estat que es durà a terme el proper 16 de juliol i que tindrà caràcter laic. A aquest també hi assistiran els Reis, figures polítiques del nostre país i també autoritats a nivell internacional.

Entre aquestes últimes es preveu que estiguin des del president del Consell Europeu (Charles Michel) fins al director general de la OMS  (Tedros Adhanom Ghebreyesus).


Comentaris

envia el comentari