La filla desconeguda de Jesulín i la Campanario que viu a Nova York

La germana d'Andrea Janeiro ha creuat l'Atlàntic al costat dels seus pares per seguir estudiant

Captura de Jesulín de Ubrique durant una entrevista a la televisió
El torero ha acompanyat a la seva filla Julia a Nova York | Telecinco

Julia Janeiro Campanario se'n va a l'estranger. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario cursarà estudis superiors fora d'Espanya, igual que la seva germana Andrea Janeiro.

La més gran del clan Janeiro-Campanario vol seguir els passos de la seva germana gran, fruit de la relació del seu pare amb Belén Esteban. Andrea Janeiro va triar Anglaterra per cursar els seus estudis de Comunicació, mentre que la seva germana Julia ha optat per creuar el toll i anar-se'n a Nova York.

María José Campanario i Jesulín han acompanyat a la seva filla durant els primers dies a la ciutat dels gratacels. El motiu no és altre que l'edat. i és que Julia només de 16 anys.

La neta de Carmen Bazán ingressarà primer en una 'High School', on cursarà els estudis secundaris previs als superiors que equivaldrien al batxillerat espanyol. La filla del torero romandrà en aquesta escola fins que compleixi la majoria d'edat espanyola, als 18 anys.

Jesulín no va acompanyar a Andrea en la seva aventura a l'estranger

Crida l'atenció que el torero hagi acompanyat a Julia, ja que no va fer el mateix amb la seva filla gran, Andrea. En el seu moment, la seva mare, Belén Esteban, es va queixar pel fet que el seu pare no pagués una part dels estudis universitaris, ja que encara que no tinguin gaire contacte, també és la seva filla.

Pel que sembla, Jesúlin no volia que Andrea marxés a l'estranger a estudiar en una universitat privada, és més, el torero apostava perquè la seva filla gran es quedés a estudiar a alguna bona universitat espanyola. Tot i que podia costejar les despeses dels seus estudis a Anglaterra sense cap problema econòmic, el torero no ho va veure com una bona opció.

Ara s'ha girat la truita i sembla que la idea que els seus fills estudiïn a l'estranger ja no li sembla tan mala opció com abans. De moment, la seva ex, Belén Esteban, no s'ha pronunciat al respecte, però segur que no trigarà molt en parlar sobre el tema al plató de 'Sálvame', i és que la mare d'Andrea Janeiro sempre té alguna qüestió a recriminar-li al qui va ser un dels grans amors de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari