Belén Esteban enfadada a Sálvame

Belén Esteban, sense Miguel: «Totalment sola»

Fa molt temps que Belén Esteban no apareix amb Miguel Marcos

Belén Esteban sempre ha presumit de tenir un matrimoni fantàstic amb el seu marit, conductor d'ambulàncies, Miguel Marcos. No obstant això, últimament s'ha començat a especular sobre la salut de la parella, ja que ha acudit a diversos esdeveniments sola.

La tertuliana va anar a un lliurament de premis que se celebrava al Museu Chicote i ho va fer sense la companyia de la seva parella. «Sé que m'ho preguntareu», els va dir als reporters abans de justificar la seva absència: «Està treballant, no ha pogut venir».

La princesa del poble es va emportar un gran ensurt quan Jorge Javier va avisar que algú del seu entorn volia parlar sobre els dos. «Nosaltres estem molt bé», va assegurar abans d'assabentar-se que els protagonistes de l'escàndol eren Sofia Suescun i Kiko Jiménez.

Els detractors de Belén asseguren que el matrimoni no està passant per un bon moment, encara que ella insisteix que no tenen cap problema. Segons explica, l'única raó per la qual Miguel ha passat a un segon pla és perquè té una feina que li roba massa temps.

La tertuliana té una agenda molt atapeïda i la seva parella no pot acompanyar-la a tots els esdeveniments, excusa que els seus enemics no admeten. Alguns usuaris d'Instagram aprofiten les publicacions d'Esteban per recordar-li que, últimament, està «totalment sola».

Miguel Marcos no anirà al casament d'Anabel Pantoja

Belén Esteban és l'única col·laboradora de 'Sálvame' que tindrà el privilegi d'assistir al casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez. Tothom pensava que viatjaria fins a La Graciosa, illa on se celebra l'enllaç, acompanyada del seu marit, però no és així.

La revista 'Lecturas' confirma que Miguel no hi anirà, tot i que gaudeix d'una bona relació amb la núvia i que estava convidat. Ningú sap el motiu pel qual ha declinat la invitació, però hi ha una cosa clara: la tertuliana està més sola que mai.

Miguel solia acompanyar Esteban a tots els seus compromisos i ja fa dies que no apareix. La princesa del poble assegura que ell no ha aconseguit gaires «dies lliures», però que no tenen cap diferència.

Els detractors de la col·laboradora no hi confien, ja que no seria la primera vegada que el matrimoni travessa una crisi. Recordem que van estar un temps separats després que Esteban participés a 'GH VIP 3'.

Belén va anar a veure Andrea Janeiro sola

Miguel Marcos no anirà al casament d'Anabel, però no és la primera vegada que deixa sola la seva dona en un dia important. La tertuliana va viatjar al Regne Unit aquest estiu per veure la seva filla i ell tampoc hi va anar.

L'entorn del padrastre d'Andreíta assegura que estar tan exposat no li va bé, motiu pel qual ha passat a un segon pla. Belén és massa conflictiva a la televisió i, de tant en tant, protagonitza escàndols que ocupen totes les portades.

Segons expliquen, el sanitari és molt més discret, així que prefereix fer un pas enrere i refugiar-se en l'ombra del seu anonimat una temporada. És conscient que la festa d'Anabel i Omar serà un esdeveniment bastant mediàtic, motiu pel qual no hi vol estar.

L'ex de Jesulín no s'ha pronunciat al respecte, ja que vol protegir la intimitat de la seva parella i ha deixat clar que segueixen units. La revista 'Lecturas' assegura que ja ho té tot preparat per anar-se'n a Canàries i gaudir d'un dia molt especial.

L'estilista Manuel Zamorano, molt conegut a Telecinco, s'ha encarregat de l'estilisme. Té una relació força estreta amb Esteban, així que no seria d'estranyar que sigui ell qui l'acompanyi en les seves properes cites.