El suposat secret familiar que Ana María Aldón i Ortega Cano no revelaran mai

Tots els detalls més íntims surten a la llum

Imatge d'Ana María Aldón amb la seva filla Gema
Gema, la filla d'Ana María Aldón, ha parlat per primera vegada | Catalunya Diari

L'aparició d'Ana María Aldon a 'Supervivientes' ha causat un gran enrenou mediàtic, tant que la dona de José Ortega Cano s'ha convertit en un dels personatges del cor més buscats.

El seu concurs ha tingut força alts i baixos. Primer va ser criticada per no estar a prop de Rocío Flores, i ara està sent molt elogiada per l'acostament que tingut amb la jove. La veritat és que Ana María està sent una molt bona supervivent.

Aldón va ser mare amb 17 anys

Amb el creixement de la seva popularitat, les persones del seu entorn estan sent molt buscades, com és el cas de Gema, la seva filla de 24 anys. Aldon va ser mare molt jove, amb tan sols 17 anys es va quedar embarassada de la seva filla Gema, fruit d'un amor de la joventut.

La jove s'ha mantingut sempre al marge de la vida pública. Actualment resideix a Sanlúcar de Barrameda al costat de la seva àvia, la seva parella i Nicole, la seva filla de dos anys. La relació actual d'Ana María Aldon i la seva filla és molt bona, estan molt unides.

La relació de Gema amb els fills d'Ortega Cano també era bona, tot i que va passar una situació que la va deteriorar. «Sembla que hi havia molta atracció per part de José Fernando -fill d'Ortega Cano- cap Gema, la filla d'Ana Maria, crec que hi va haver alguna cosa», explicava Gustavo González a 'Sálvame'.

El suposat idil·li entre Gema i José Fernando

Segons el col·laborador, Gemma i José Fernando es veien sovint «d'amagat», informacions que han estat desmentides per Antonio David Flores. Malgrat aquests rumors, la relació entre Gloria Camila i Gema és cordial, interactuen a través de les xarxes socials, tal com es pot comprovar en els seus respectius perfils.

La jove va aparéixer aquest dissabte per primera vegada a un plató, i ho va fer sota l'atenta mirada de Jorge Javier i els col·laboradors de 'Sálvame'. Ella també s'ha encarregat de desmentir aquests rumors i assegurar que estima José Fernando com un germà. 

Per altra banda, la supervivent no oblida tampoc la seva filla: «Em portaria sens dubte a la meva filla Gema, que li encanta pescar i bussejar i gaudiria moltíssim aquí a Cayo Paloma bussejant amb mi», comentava Ana María Aldon en un dels pocs comentaris que ha tingut sobre Gema.


Comentaris

envia el comentari