App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Revelen la sorprenent relació entre el rei Felip i Leticia Sabater

El col·laborador d'Ana Rosa revela un episodi del passat de Leticia Sabater que la vincula amb Felip VI

El rei Felip VI i la reina Letizia saludant en un acte oficial
Leticia Sabater ha confessat que molta gent va creure que era la promesa de l'aleshores príncep Felip | GTRES

Leticia Sabater no para de sorprendre'ns en el nou reality de Telecinco: 'La casa fuerte'. L'artista barcelonina revelava a la seva parella de concurs Yola Berrocal una de les anècdotes més sorprenents de la seva vida. La presentadora de 'Con mucha marcha' de Televisió Espanyola ha explicat amb humor un record del seu passat que es remunta a l'any 2003. Sabater va confessar que el dia que els mitjans van anunciar el compromís entre Felip de Borbó i Letícia Ortiz, va haver-hi moltes persones que la van confondre amb la promesa.

«La gent pensava que jo era la que estava amb ell perquè ens diem igual», va explicar. Una afirmació que ha portat a conèixer una sorprenent connexió entre Leticia SabaterFelip VI destapada per Alessandro Lequio. «Quan van dir que estava enamorat de Letícia la gent va pensar que era jo», va assegurar la companya de Yola Berrocal. Aquestes declaracions no van passar desapercebudes a 'El programa de Ana Rosa' de Telecinco.

«Tant Felipe com Leticia Sabater són de la mateixa generació i és probable que coincidissin en alguna ocasió. En aquella època Leticia era molt coneguda, molt coneguda», van afirmar en la secció de cor del magazine.

Yola Berrocal parlant amb Leticia Sabater a 'La Casa Forta'
Leticia Sabater podria haver mantingut una relació íntima amb un amic de Felip VI | Telecinco

Sabater i un amic del rei van intimar

Alessandro Lequio, exparella d'Ana Obregón va aprofitar l'ocasió per destapar un episodi secret de l'autora de 'Presa pepinazo'. «Jo sé que Leticia va tenir un rotllo d'una nit amb una persona del cercle del rei, que m'ho va explicar», va explicar l'italià. Però el comte Lequio no es va aturar i va decidir oferir un detall més que va revolucionar el plató de Telecinco. «L'implicat em va dir que Leticia Sabater és increïble, que és una força de la naturalesa», va explicar sense poder contenir el riure.

Paloma Barrientos va confirmar la història entre l'amic de Felip de Borbó i la presentadora, ja que segons les seves fonts «fa molts anys Leticia Sabater i el llavors príncep Felip freqüentaven un mateix lloc de la nit madrilenya on podrien haver coincidit». Així mateix, Barrientos va donar veracitat a la confessió de Sabater. «Vam ser molts els que pensem que Letizia podia ser Leticia. Coses més rares han passat a la Casa Reial», va dir la periodista de Vanitatis.


Comentaris

envia el comentari