Les mentides de Gianmarco, al descobert: un anònim a Itàlia

Segons sembla, no tot és com ell ha explicat

Gianmarco Onestini, exconcursant de Gran Hermano VIP
Les mentides de Gianmarco, al descobert | Instagram

Una de les grans estrelles de Telecinco en els darrers mesos ha estat l'italià Gianmarco Onestini. No només va ser concursant de 'Gran Hermano VIP' -amb rècords d'audiència- sinó que es va convertir en protagonista, juntament amb Adara, d'una de les històries d'amor més boniques del programa de Telecinco. Posteriorment, es va proclamar guanyador del reality exclusiu 'El tiempo de descuento'. Abans de la seva arribada a Telecinco, a Espanya no coneixíem res de l'italià, tot i que al vídeo de presentació va afirmar que al seu país d'origen era un model conegut.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Destapen les mentides de Gianmarco

Sembla que aquesta afirmació no és del tot certa. Segons un reportatge dut a terme pels periodistes de 'Viva la vida', que s'han desplaçat al poble natal de Gianmarco (Imola), semblà que l'italià ha passat bastant desapercebut. Tant és així que els reportes han preguntat a diversos ciutadans -de diferents edats i racons de la població- per comprovar que gairebé ningú en sabia res d'ell.

Malgrat tot, la cosa canvia quan es parla del seu germà Luca. En pronunciar aquest nom i mostrar la seva imatge tothom l'ha reconegut a simple vista, i és que el germà del concursant va adquirir fama per haver estat tronista de 'MyHyV'.

D'altra banda, els reporters de 'Viva la vida' han volgut saber què hi havia de veritat en les declaracions de Gianmarco, qui assegurava a 'Gran Hermano VIP' que de petit havia estat un nen «gras» i per aquest motiu havia arribat a patit bullying. Els entrevistats que coneixien a Gianmarco i que havien compartit amb ell el mateix centre educatiu han desmentit també aquesta informació.


Comentaris

envia el comentari