Julia Janeiro amb biquini posant a càmera

Hi ha un responsable del patiment de Julia Janeiro: «Fa mesos que l'assetja»

Brayan Mejía, el seu ex, li estaria fent la vida impossible

Quan Julia Janeiro va complir els divuit anys, els seus pares, Jesulín de Ubrique i María José Campanario, van manifestar preocupació pel que li pogués passar. I ara es veuen embolicats en una situació molt complicada.

El pitjor malson de qualsevol pare s'ha fet realitat per a ells, i és que la seva nena està sent assetjada. Una informació que ha ofert 'Sálvame' en exclusiva, i que assenyala directament Brayan Mejía, exparella de Julia.

El futbolista estaria fent la vida impossible a la noia i fins i tot hauria intentat posar la gent del seu entorn en contra d'ella.

«Quan va arribar a Getafe, va fer un grup d'amics amb la seva anterior parella, però ara no tenen relació. No es parlen», explicava Carmen Alcayde.

Julia Janeiro acompanyada per la seva mare després de la seva operació de pit
Julia Janeiro sembla que està patint assetjament | Europa Press

Tal com han relatat al programa de les tardes de Telecinco, Julia va haver d'anar a l'hospital arran d'una baralla entre ella, Álex Balboa (el seu nòvio d'ara) i Brayan.

«Van coincidir en una discoteca, on  es vam intercanviar unes paraules i es van barallar», explicaven.

«Hi va haver un forcejament. Julia va intentar evitar que Álex Balboa s'enfrontés al seu ex i va acabar a a terra. Sembla que no només es va fer una ferida al braç, sinó que també es va donar un cop al cap, cosa que la va portar a anar a l'hospital».

Aquest seria el motiu pel qual María José Campanario ha estat un mes sencer a Madrid amb la seva filla, ja que la vol protegir.

Imatge de la famosa amb un top
Julia Janeiro ho està passant molt malament | La Noticia Digital

I és que Mejía amenaça la família dient que anirà a la televisió a explicar-ho tot. «Fa mesos que l'assetja. Julia diu que la relació que va tenir amb ell va ser un autèntic infern», afirmen.

Pel que sembla, tant Jesulín com María José coneixien molt bé Brayan i havien passat força temps amb ell. «Julia ho ha posat tot en mans dels advocats i el cas està judicialitzat».

La situació és tan complicada que el torero i la seva dona fins i tot s'haurien vist obligats a donar un toc d'atenció al jove: «Ves amb compte, que això pot afectar la teva feina», li haurien dit.

L'altercat de la discoteca va tenir lloc el 4 d'octubre, però abans ja havien passat coses. «Julia ja no surt de casa. Només ha anat dos dies a classe».

Julia Janeiro travessa el pitjor moment de la seva vida

Sergi Ferré, reporter de 'Sálvame', informava que «alguns companys han pogut veure l'odontòloga acompanyant la seva filla en aquest tràngol tan complicat. Ha anat a Madrid per a fer costat a Julia».

No obstant això, els hauria agradat gestionar aquest assumpte amb més privacitat. «Em sento perseguida», hauria comunicat Julia al seu entorn més proper.

Una informació que 'Sálvame' té des de fa uns quants dies, quan es va donar a conèixer que la jove i el seu nòvio havien anat a la unitat d'urgències de l'hospital de Getafe.

De la mateixa manera, la família de Brayan també estaria molt preocupada pel que està passant.

Sembla que el jove no ha acabat de passar pàgina i increpa la seva ex, que se sent assetjada. Tot i això, l'entorn de Brayan hauria intentat fer arribar informació als reporters per a fer pública la seva versió.

Un escàndol que no convé al futbolista i que no faria gens de gràcia al club on juga. «Hi ha detalls que posen els pèls de punta. Una situació molt delicada».

De fet, asseguren que «Mejía fa tot el possible per a provocar aquests encontres amb ella, tot i que té nòvia».

Jesulín de Ubrique i María José Campanario van viatjar a Madrid per a posar ordre i buscar una solució, «però aquesta trobada, a la qual van acudir en to de pau, no va acabar del tot bé».

«No és una nena problemàtica que es fica en baralles. No, tot al contrari. La Julia està passant una etapa molt complicada, però no perquè ho hagi buscat ella, li ha vingut», asseguren els que la coneixen.