Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco, molt tocat: «No té germans»

David Flores Carrasco ha perdut una part important de la seva família

David Flores Carrasco està força preocupat per la seva mare, Rocío Carrasco, que acaba de rebre un dels cops més durs de la seva vida. La filla de Rocío Jurado s'ha hagut de personar als tribunals després d'una demanda que li ha interposat la seva germana, Gloria Camila. La colombiana li exigeix que ensenyi al jutge els documents privats que pretén airejar a Telecinco amb la seva docusèrie.

Rocío Carrasco ha guanyat la batalla legal: el jutge no identifica l'existència de cap delicte en les seves intencions televisives. Telecinco és a punt d'emetre la segona part del documental, i en aquesta ocasió hi haurà més víctimes, a part d'Antonio David Flores. La seva germana, Gloria Camila, i el seu padrastre, José Ortega Cano, estan morts de por perquè saben que seran els propers a caure.

David Flores Carrasco no entén per què la seva mare vol destrossar persones tan properes a ell. Tot i això, alguns mitjans li han fet arribar una informació que el podria fer canviar d'opinió. Algú ha filtrat un informe psicològic en què Rociíto assumeix que no considera família els fills adoptius de la seva mare.

«No té germans», apareix escrit a la documentació esmentada. Encara que pugui semblar una afirmació molt contundent, Carrasco té motius per a pensar d'aquesta manera. A la docusèrie que va protagonitzar, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', va explicar els motius pels quals no vol tenir relació ni amb Gloria Camila ni amb José Fernando, el seu altre germà.

David Flores Carrasco, desconcertat: «És filla única»

David Flores pateix una malaltia que fa que sigui molt vulnerable, i cal anar amb compte amb ell. La seva família li ha de transmetre la informació amb una delicadesa extrema, ja que és un noi extremadament sensible. Fa molt de temps que no té relació amb Rocío Carrasco, i algunes persones, com Gloria Camila, han ocupat el lloc de la seva mare.

Foto familiar
David Flores es refugia en la família | cedida

El jove no entén per què la seva mare es nega a tenir contacte amb Gloria. I les darreres informacions que han sortit l'han deixat completament fora de joc.

Segons un informe, Rocío considera que «és filla única i que els seus pares es van separar quan tenia nou anys». Els defensors d'Antonio David Flores han aprofitat aquesta notícia per a intentar fer mal a la nova reina del feminisme.

El fill de Rociíto ha hagut de tornar a enfrontar-se a una situació molt delicada. Veu com la seva mare torna a rebre atacs bastant greus i no sap com calmar la tensió. I el pitjor de tot és que el problema empitjora per moments, perquè Carrasco no pensa callar i està disposada a explicar la veritat.

Rocío ha rebut una denúncia de la seva germana, Gloria, tot i que està convençuda que la colombiana no hi té res a veure. Pensa que darrere de tot hi ha José Ortega Cano, que, segons alguns mitjans, és l'autèntic responsable de la ruptura de les filles de Rocío Jurado.

David Flores Carrasco podria estar molest amb Gloria Camila

Gloria, tieta de David i Rocío Flores, no consenteix que ningú faci mal al seu pare, Ortega Cano, i farà tot el que sigui necessari per a protegir-lo. Sense adonar-se'n, ha tornat a situar el seu nebot al punt de mira. Després de perdre la batalla judicial contra la seva germana, ha carregat contra el marit d'aquesta, Fidel Albiac.

Glòria Camila Ortega
Gloria Camila Ortega vol silenciar Rocío Carrasco | GTRES

La colombiana pensa que Albiac està manipulant Carrasco, motiu pel qual ella té tants problemes amb la seva família. Tot i això, molta gent assegurar que Fidel és l'única persona que no ha traït mai l'hereva de Rocío Jurado. David Flores tenia molt bona relació amb ell, i per això també pateix quan veu que el seu entorn l'ataca sense pietat.