Pluja de retrets a Carlota Corredera després de les seves paraules amb Rocío Carrasco

La presentadora va ser molt criticada per la defensa que va fer de la cadena i 'La Fàbrica de la Tele'

Per dotzena vegada, Carlota Corredera s'ha convertit en el blanc de gran part de les crítiques ofertes pels detractors de Rocío Carrasco

Malgrat que la filla de Rocío Jurado compta amb un suport públic que podríem considerar majoritari, de fet ella mateixa ha mostrat el seu agraïment a les persones que l'han escoltat i l'han ajudat a estar més forta i segura, la veritat és que també hi ha una legió molt gran de persones que no creuen el seu testimoni i estan en contra del que alguns qualifiquen de «circ mediàtic» de 'La Fàbrica de la Tele'.

En aquest sentit, són molts els seguidors a les xarxes socials que han aprofitat el final de l'emissió per carregar contra Rocío Carrasco, Carlota Corredera i la productora per, suposadament, mostrar-se com abanderats de la violència de gènere per un interès purament econòmic.

I és que molts seguidors s'entesten a recordar que, els mateixos que avui en dia estan defensant aquest relat amb ungles i dents, han estat en el passat els que han silenciat Rocío Carrasco i li han donat veu a Antonio David Flores.

Carreguen contra Carlota Corredera per la 'autocrítica' que va fer en l'últim episodi

Per aquesta raó, molts usuaris a les xarxes socials han atacat Carlota Corredera per unes paraules que la presentadora va pronunciar abans de l'emissió del capítol, fent una suposada autocrítica en nom de 'La Fàbrica de la Tele'.

«Tots hem après molt en aquestes setmanes, com a societat i com a persones. Nosaltres, com a productora de televisió, hem fet autocrítica i ja res tornarà a ser igual. Les dones ja teníeu en nosaltres, en Óscar Cornejo i en Adrián Madrid, a la productora 'La Fàbrica de la Tele', uns aliats. Però ara teniu amb nosaltres uns portaveus», assegurava la gallega, reivindicant un paper que per a molts ha estat completament erroni.

Segons li han recordat molts usuaris a les xarxes socials, els programes produïts per la companyia -i en els que ella mateixa treballa- no són precisament exemplars pel que fa al tracte que es dona a les dones. És el cas de 'Sálvame', un programa sensacionalista que compta en la seva hemeroteca amb nombrosos episodis que suposen una veritable vergonya per a qualsevol que es declari feminista.

Rocío Carrasco explica per què va decidir explicar la seva veritat amb 'La Fàbrica de la Tele'

En l'últim capítol de la sèrie, Rocío Carrasco s'ha centrat a parlar del seu estat de salut durant tots aquests anys de pressió mediàtica, especialment després de l'entrada de la seva filla a l'univers 'Mediaset' arran de la seva intervenció com a defensora del seu pare a 'GH Vip' i la seva participació a 'Supervivientes'.

Així, Rocío Flores ha tornat a ser la protagonista d'un capítol que també ha estat replet de missatges d'esperança i explicacions que han servit per aclarir el perquè d'aquest documental.

«Perquè ja està bé, ha de tornar a florir la persona que jo era. I ara intentar deixar de malviure. Intentar viure. Intentar fer una vida mitjanament normal dins de les meves possibilitats. Seguir endavant. Acabar de curar-me. Perquè d'aquesta m'he de curar. Jo puc», deia abans d'explicar per què havia decidit explicar el seu testimoni a 'La Fabrica de la Tele'.

Malgrat haver estat els caps del seu exmarit i haver estat partícips de la pressió mediàtica que li ha causat tant de mal psicològic, la filla de Rocío Jurado ha explicat per què va prendre la decisió d'explicar la seva veritat amb les persones que durant molts anys li han pagat un sou al seu «botxí».

«Per què fas això amb La Fàbrica de la Tele que és una productora que ha influït en com estàs?» li preguntava l'entrevistadora. «Per això mateix, perquè crec que éreu els primers que havíeu de saber la veritat. La història real», tancava Rociíto després de 20 anys de silenci.


Comentaris

envia el comentari