Fonsi Nieto

El motiu real de la mort del pare de Fonsi Nieto

Alfonso González no va morir per culpa del coronavirus

L'expilot  de motociclisme Fonsi Nieto passa per un dur tràngol  després de les recents morts del seu pare i la seva àvia. Si fa uns dies anunciava que la seva àvia havia mort, novament va tenir la desgràcia de perdre un altre familiar. Segons 'El Español', el seu pare  Alfonso González  ha mort a causa d'una hemorràgia intestinal i no a causa del coronavirus, com s'havia pensat en un principi.

Nieto ha hagut de fer front a aquest complicat moment acompanyat de la seva dona, Marta Castro, qui ha tret a la llum la trista notícia en una publicació d'Instagram.

En una imatge on apareixen l'expilot i Castro, es pot veure un emotiu missatge: «Ara més que mai, i per sempre ja ho saps! Ara el teu pare és al cel cuidant de tots nosaltres». Després del post, Fonsi ha rebut nombrosos missatges de condol per la seva família, així com paraules d'ànim per al DJ  espanyol. Fa uns dies  Fonsi Nieto s'acomiadava de la seva àvia a qui tenia un gran afecte, com es mostra en el missatge que va publicar amb una imatge de tots dos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen viaje PAPÁ... este es mi viejo, un tío al que quería todo el mundo, que no tenía una mala cara para nadie, que me enseñó lo que soy en la vida hoy en día, que aunque te lleves muchos chascos me enseñaste que la lealtad a los amigos y la familia es sagrada y que gracias a eso soy lo feliz que soy como a ti te gustaba. Quejarse y lamentarse no es lo que nos habéis enseñado, con todo lo que está pasando me parecería muy egoísta!!! Escribo esto con lágrimas en los ojos pero a la vez con una sonrisa... Buen viaje “Raki” nos volveremos a ver!!! (La primera foto son mi padre y mi madre en Venecia cuando estaba embarazada de mí)

Una publicación compartida de FONSI NIETO ?? (@fonsinieto10) el