IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La foto antiga de Toñi Moreno que demostra el seu gran canvi

Ha estat la mateixa col·laboradora qui ha compartit una imatge de fa 30 anys

Toñi Moreno, la presentadora, amb ulleres de color vermell en primer pla
La presentadora andalusa ha publicat una imatge de fa molts anys | Catalunya Diari

Molts són els famosos que han volgut animar els seus seguidors a les xarxes socials, sigui amb reptes, fotos antigues o algun vídeo de com fan esport. Toñi Moreno s'ha sumat a la llista, i ha compartit una imatge amb la qual els seus fans han al·lucinat completament.

La presentadora passa el confinament amb la petita Lola

La presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' està passant el confinament amb la seva filla Lola a casa, i igual que tothom, a mesura que passen els dies l'avorriment va augmentant.

Moreno ha rebuscat en el bagul dels records, i gràcies a una reposició de la tele local ha aconseguit trobar una imatge molt cridanera, concretament la dels seus inicis com a reportera.

Moreno va començar molt aviat en el món de la televisió

La imatge correspon a la Setmana Santa, una festivitat que enguany no es podrà celebrar per culpa del coronavirus, una trista notícia per a Toñi Moreno, ja que s'ha declarat una autèntica devota.

«Enguany, com no tenim Setmana Santa a Sanlúcar de Barrameda, la tele local, on vaig començar amb 14 anys, està reposant retransmissions d'anys enrere. M'emociona especialment els pantallazos que m'arriben», ha comentat la presentadora en la seva publicació.

Estem parlant d'imatges de l'any 1990. Ja han passat 30 anys des que Toñi Moreno va començar a la televisió. La presentadora, tres dècades després, ha trobat els seus projectes més reeixits, el que l'han convertit en una de les cares televisives millor cotitzades de l'actualitat.


Comentaris

envia el comentari