Revelen les «cinc coses menys creïbles» que ha explicat Rocío Carrasco

'Periodista Digital' analitza les declaracions de Rocío Carrasco i posa en dubte el seu testimoni

La docusèrie estrenada per Mediaset, que té com a protagonista a Rocío Carrasco, ha estat l'esdeveniment més rellevant d'aquest 2021 en el món del cor. Des que la filla de Rocío Jurado va decidir trencar el seu silenci, molta gent ha volgut dir la seva. De fet, un mitjà d'anàlisi ha valorat la veracitat de les declaracions de Carrasco.

'Periodista Digital' ha publicat un informe sobre el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', on explica el conflicte amorós amb el seu exmarit, Antonio David Flores, els problemes amb els seus fills i la resta de declaracions que ha fet en els 13 episodis.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco ha aconseguit que Antonio David Flores sigui acomiadat de Telecinco i que la seva filla, Rocío Flores, estigui en el punt de mira per haver-la agredit. De fet, Carrasco es va veure obligada a interposar una querella per maltractaments i la seva filla va marxar a viure amb Antonio David.

Afirmacions dubtoses

'Periodista Digital' ha posat en dubte el testimoni de Rocío Carrasco, sobretot quan explica que el seu fill, David Flores, va marxar un dia de vacances amb el seu pare i mai més el va tornar a veure. Tot i això, cal recordar que David és una persona vulnerable i, per tant, 'Periodista Digital' qüestiona que Rocío Carrasco no fes tot el possible per veure'l.

En un altre dels capítols, carrega contra la seva filla i la dona d'Antonio David, Olga Moreno, amb comentaris com: «A mi no em fa por que la meva filla surti a la televisió, em fa por el que vol defensar» o «l'única cosa que penses és que no volen tornar a passar el mateix i veure l'odi a la cara de la teva filla».

També es refereix a un dels principals motius del conflicte, que va omplir els platós de la majoria de tertúlies sense cap testimoni. «Per part del pare s'ofereix el meu informe a dues revistes d'aquest país amb un missatge de 'mira el que s'ha inventat ara'», explica Rocío Carrasco.

Assenyala a Antonio David

«La decisió de sortir a la televisió no l'ha pres la meva filla. L'han convençut. El primer que no l'ha respectat ha estat ell. Ha estat manipulada quatre hores al dia. Mentiria si digués que no he vist alguna imatge de la meva filla defensant al seu pare a 'Gran Hermano VIP'. Vaig deixar de conèixer a la meva filla el 27 de juliol de 2012. Ell es victimitza davant de la seva filla i li dona la responsabilitat de la seva felicitat», manifesta Rocío Carrasco sobre l'actitud de la seva filla en diferents programes.

De nou, tot i que la informació va arribar als platós, Rociíto confirma que no va ser culpa seva, i que només pretenia defensar la seva filla. «Jo no vaig filtrar informació a 'Vanitatis'. El primer que vaig fer va ser trucar a una persona que considero amic i demanar-li que la protegís. La meva obligació era protegir-la», assegura.

Finalment li dedica unes paraules a Olga Moreno: «Aquesta dona hauria de qüestionar que el seu marit faci 20 anys que parla d'una persona amb la qual va estar casat tres anys».


Comentaris

envia el comentari