Es complica el confinament de Letícia: una familiar destapa els seus secrets

La neboda de la reina, Carla Vigo, ho ha explicat tot sobre la seva vida

La reina Letícia durant l'Obertura del congrés. 3 febrer 2020
Les confessions de Carla Vigo que tant han molestat Letícia | Catalunya Diari

L'etapa que estem vivint de confinament està servint perquè molts famosos mostrin les seves cases per dins, així com ens ensenyin alguna cosa de la seva vida privada. Carla Vigo, la neboda de la reina Letícia no ha estat menys i ha volgut explicar algun detall íntim de la seva vida.

La jove ha aprofitat aquests dies perquè els seus seguidors descobreixin algunes coses d'ella que fins ara desconeixien. Carla Vigo ha compartit en les històries del seu Instagram diverses imatges en què explica 60 coses sobre ella, alguna d'elles que encara no se sabien. Això, que aparentment sembla un simple joc, hauria enfadat molt a la reina Letícia, ja que detesta que la seva neboda exposi tan obertament la seva vida privada.

Les confessions de Carla Vigo

Aquest peculiar joc ha començat suau, on la jove ha reconegut que si fos un animal, li agradaria ser una pantera. El problema que pot tenir Carla Vigo és força important, ja que en una de les preguntes ha reconegut, malgrat la seva curta edat, que fuma i beu, cosa que des de la Casa Reial està molt mal vist, sobretot per a la reina que està en contra del tabaquisme en els joves.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Carla (@reinadelentejuelas) el

Ha parlat sobre el seu estat sentimental

Veurem si Letícia dóna un toc d'atenció a la seva neboda, que fins ara tenia el seu perfil d'Instagram privat, però des de fa uns mesos el va fer públic, cosa que tampoc va agradar gaire a la dona de Felip.

Respecte al seu estat sentimental, la jove ha afirmat que està soltera, que creu en l'amor a primera vista, però que encara no ha trobat a ningú. El primer que es fixa d'una altra persona és en el seu somriure. El que sí que ha reconegut és que té un amor platònic.

Aquest joc li pot sortir molt car, ja que Carla Vigo trenca per complet amb els estereotips de la reina. Les seves ganes de donar-se a conèixer estan irritant molt a Letícia, ja que a través d'Instagram, Carla Vigo ha reconegut que fuma i beu, cosa que probablement desconeixia i que segur que no li fa cap gràcia a la monarca.


Comentaris

envia el comentari