IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rosa Maria Sardà: La malaltia que li impedeix treballar des de fa sis anys

Està absolutament apartada del cinema, del teatre i de la televisió

Rosa Maria Sardà durant la manifestació unionista a Barcelona el 18 de març de 2018
Rosa Maria Sardà fa 6 anys que no pot treballar. | Catalunya Diari

Una de les grans actrius i humoristes del nostre país és, sense cap dubte, la catalana Rosa Maria Sardà, de 78 anys i guanyadora de dos Goyas. No obstant això, el públic fa temps que no pot gaudir de la seva enorme capacitat interpretativa i de la seva vis còmica. En concret, fa sis anys que es manté allunyada de la seva professió perquè pateix un càncer.

L'any 2014 va ser quan se li va diagnosticar un càncer limfàtic i des d'aquest moment no ha pogut tornar a la feina. És més, l'última que se li ha vist de forma pública va ser el desembre de 2019 concedint una entrevista al seu germà, Javier Sardà, a 'La Sexta Noche'. Entrevista que va ser duta a terme per promocionar el llibre que ella havia escrit, 'Un incident sense importància', i en la qual va arribar a realitzar afirmacions molt dures.

«Que complicat i car és morir-se al primer món»

Així, no va dubtar a subratllar que «Quan vaig escriure aquest llibre no sabia que estaria condemnada a morir de càncer, però la bestiola segueix aquí. Tinc nou tractament, però estic molt cansada. L'any que ve veuré què faig. Igual deixo la medicació i que duri el que sigui, al cap i a la fi tinc 78 anys». És més, va afirmar que «l'únic que em queda per fer és morir-me, però que complicat és morir-se en el primer món i què car!».

Malgrat aquestes dures manifestacions, Rosa Maria segueix lluitant ara contra aquesta complicada malaltia. Ho fa envoltada dels seus éssers estimats i dels seus milers de seguidors, que no dubten a utilitzar les xarxes socials per enviar-li ànims a la dona que tan bons moments els va donar amb els seus papers en pel·lícules com 'Per què en diuen amor quan volen dir sexe? ' o 'Ocho apellidos catalanes' així com en obres teatrals com 'Wit' (2006), on precisament donava vida a una dona amb càncer. 

Rosa Maria Sardà amb els seus companys durant una escena de 'Ocho apellidos catalanes'
Rosa Maria Sardà era un dels personatges que més ens feia riure a 'Ocho apellidos catalanes' | Instagram

Des d'aquí volem enviar-li ànims, molta energia positiva i els millors desitjos.


Comentaris

envia el comentari