Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Revelen la norma secreta de Telecinco per a entrar a 'Supervivientes 2021'

Els concursants han de signar un contracte per poder participar en el programa

Amb l'arribada del 2021 també arriben les noves temporades dels programes més vistos de la televisió. Telecinco ja està preparant la seva graella, en la qual no poden faltar els dos programes amb més èxit de la cadena: 'Gran Hermano VIP' i 'Supervivientes'.

Les clàusules per als concursants

'Supervivientes' està en el punt de mira i ja s'han donat a conèixer algunes de les normes secretes que han de respectar els participants. Segons el mitjà de comunicació 'merca2.es', els concursants de 'Supervivientes' han de signar un contracte absolutament personalitzat, que fa referència al preu i a altres condicions. 

Una de les normes més importants del 'reality' és que cal jugar net en les proves que es fan al programa. És a dir, els famosos deuen desenvolupar els reptes amb esportivitat i humilitat. És més, si algú no respecta aquesta norma pot ser sancionat i fins i tot pot perdre la recompensa.

De la mateixa manera, s'estableix que els participants han d'apostar en tot moment per afavorir la convivència. A això cal afegir que els concursants tenen totalment prohibit parlar amb els treballadors del programa que estan a l'illa. Fins i tot, no poden parlar amb els treballadors quan són expulsats de 'Supervivientes' i passen uns dies en un hotel abans de tornar a Espanya. Així doncs, l'equip del programa també ha de respectar certes normes, com no donar menjar als participants. 

Imatge de tots els concursant de 'Supervivientes 2019'
Els concursants han de respectar les normes o poden ser sancionats | Mediaset

Hi ha concursants amb condicions especials

Encara que aquestes normes són les clàusules establertes per als participants, hi ha d'altres específiques per a certs concursants. Així, per exemple, cal saber que Isabel Pantoja ha estat una de les famoses que més condicions especials va haver de signar en el seu contracte.

Isabel Pantoja va signar que no parlaria sobre la seva estada a la presó. Això sense passar per alt que també va establir que podria portar la medicació que pren per a la seva nefropatia diabètica i que no tindria penalització econòmica si decidia abandonar el 'reality'. A més, en el cas de la cantant, va acordar amb Mediaset que el seu contracte inclouria ser jurat a 'Idol Kids' i un altre projecte, que podria ser un 'docu-reality'. 

De la mateixa manera, com hem indicat, cada concursant té condicions específiques pel que fa a la remuneració econòmica per participar en el programa. Així doncs, famoses com Isabel Pantoja o Rocío Flores cobren més que la resta de concursants. En concret, aquestes dues dones són les que més han guanyat en la història del 'reality'. Isabel Pantoja va guanyar 80.000 euros per setmana i la filla d'Antonio David Flores va aconseguir 30.000 euros per cada set dies.

Possibles concursants per a l'edició 2021

A més de les clàusules que han de signar en el contracte, aquests dies s'han començat a revelar alguns dels possibles concursants d'aquesta nova edició de 'Supervivientes'. Efrén Reyero, Nagore Robles, Mar Torres, Juan José Ballesta, Karelys Rodríguez o Clemente Lequio podrien ser alguns dels concursants. 

No obstant això, també s'ha fet públic que Mediaset i la productora del 'reality' tenen especial interès en Zayra Gutiérrez de Benito, la filla de Guti i Arancha de Benito, que ha estat notícia per la festa que ha organitzat sense respectar les mesures de seguretat contra la Covid-19