María José Campanario protegirà a Julia Janeiro

Revelen l'estat real de María José Campanario després del part

Campanario ha donat a llum al seu tercer fill fa unes hores

María José Campanario donava a llum el seu tercer fill aquest dimarts a la nit. La notícia l'avançava el diari ABC després d'una jornada de moltes especulacions i rumors. La família, com sol ser habitual, va decidir guardar silenci.

Des que anunciessin que tornarien a ser pares, tant ella com Jesulín han optat per l'hermetisme. Van evitar el màxim possible aparèixer als mitjans i quan ho feien aconseguien esquivar qualsevol pregunta incòmoda sobre això.

L'últim cop que es va poder veure Campanario va ser fa unes setmanes a la televisió. Va intervenir al concurs d'Antena 3El Desafío tractant de donar suport al seu marit. Però es tractava d'un format gravat ja fa uns quants mesos, i on encara no hi havia rastre de l'embaràs.

Si alguna cosa tenien clara tant l'odontòloga com el torero és que no volien convertir l'arribada del nen en un esdeveniment mediàtic. Van fer tot el possible per protegir-lo, coneixedors de l'enorme enrenou que es generaria als mitjans. En declaracions a ABC ja advertia quins serien els seus plans.

«No parlarem més sobre l'embaràs perquè és per la seva protecció», indicava ella. Hi havia un canvi d'estratègia radical, ja que havien acostumat a la gent a comercialitzar amb la seva vida. Ara es decantaven per mantenir un perfil baix, gairebé sense presència als mitjans.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario lluint panxa fa unes setmanes. | Mediaset
 

En algun moment fins i tot es va arribar a especular amb la possibilitat que tot fos un muntatge. Se'ls va acusar de voler treure rendiment econòmic a la situació. I és que més d'un havia assegurat que farien la presentació del nadó en una revista, amb una exclusiva pel mig.

María José Campanario i Jesulín encara són a temps de vendre el reportatge fotogràfic. Però un cop s'ha donat a conèixer el naixement va perdent valor i fins i tot interès.

Si no hi ha canvis de plans d'última hora, la parella posarà a la sortida de l'hospital davant de tots els mitjans. Així ho creu el periodista Saúl Ortiz. La intenció que tenen és seguir amb la seva vida amb total normalitat sense comercialitzar amb l'embaràs.

María José Campanario i Jesulín caminant pel carrer
La parella en una visita recent al metge. | CatalunyaDiari
 

Aquest era l'objectiu que s'havien fixat al seu dia quan van decidir fer un pas al costat i fugir del focus mediàtic. El que els preocupava és que la situació fos tan tranquil·la com fos possible i que tot sortís bé. En principi, tant la mare com la criatura es troben en un perfecte estat de salut.

L'hermetisme i el secretisme es mantenen per part de la família. No obstant això, fonts pròximes així ho confirmen.

María José Campanario, a pensar en el nom

María José Campanario prendrà una decisió molt intel·ligent si decideix presentar el nadó en societat a les portes de l'hospital. Serà una bona oportunitat per no patir més endavant l'aclaparament dels mitjans i dels fotògrafs. És l'estratègia que segueixen molts famosos i els funciona perfectament.

De moment continua ingressada en un centre hospitalari de Cadis, pendent que durant les pròximes hores li donin l'alta. Això sí, la família ha de pensar en el nom que se li donarà a la criatura.

Primer pla de María José Campanario
María José rebrà l'alta durant les pròximes hores. | El Español

Ningú no ha confirmat el sexe del nadó, però fa unes setmanes a Jesulín se li escapava que era un nen. Tot fa indicar que li posaran el nom d'Humberto, com el seu avi patern mort el 2020.

María José vol estar tranquil·la i allunyada de qualsevol conflicte mediàtic. L'únic que el preocupa en aquests instants és recuperar-se com més aviat millor al costat del seu fill.