Primer pla de la presentadora Anne Igartiburu

Anne Igartiburu emociona explicant el que ningú sap sobre el seu fill petit

Anne ha deixat a tots sense paraules després de revelar el que ningú no sap de Nicolás

Anne Igartiburu és tota una madrassa i així ho demostra cada vegada que dedica algun post a les xarxes socials a algun dels seus fills.

La presentadora de 'Corazón', a qui s'ha relacionat els últims temps amb Luis Gasset, ha explicat una cosa desconeguda sobre el seu fill petit. Anne sempre troba un moment per posar de manifest com estima els seus petits, dels quals està molt orgullosa i s'hi desviu cada dia.

A través del seu compte d'Instagram, la veterana presentadora ha deixat constància de l'amor que sent pels petits, i en especial pel menor dels tres, Nicolás. Sens dubte, una faceta que solem veure en comptades ocasions, ja que Anne és força reticent a publicar certes coses sobre ells.

Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall
Anne Igartiburu parla del seu fill | GTRES

I és que el seu únic fill biològic, fruit de la relació amb el seu ex Pablo Heras-Casado, del qual es va divorciar fa tot just un any, està de celebració. La veritat és que el noi continua creixent i així ho hem pogut veure a les xarxes d'Anne Igartiburu.

Anne Igartiburu revela el que ningú sabia de Nicolás

El cas és que la presentadora ha dedicat un afectuós post a Nicolás amb aquestes paraules en castellà i en euskera amb motiu del seu aniversari.

A la imatge que ha publicat Anne Igartiburu, podem veure el petit ocultant la seva cara amb una imatge d'un lleó i donant carícies a un cavall.

A més, en aquesta fotografia, també oculta per unes emoticones de papallones, apareix la primera filla d'Anne, que va adoptar a l'Índia fa uns anys.

Imatge d'Anne Igartiburu amb la seva filla Noa passejant pel carrer
Anne Igartiburu amb Noa, una de les seves dues filles   | GTRES

La presentadora ha celebrat un nou aniversari del seu petit amb un bonic missatge en què explica com va ser d'important la seva arribada.

«Gràcies per ser el meu mestre en l'amor, en la consideració i mostrar-me la meva capacitat d'entendre allò que no es pot expressar amb paraules. Feliç dia, feliç vida». A més, en euskera, ha afegit: «T'estimo des del cor. Va ser donar-te a llum i fer-nos un amb el món. Gràcies per ensenyar-me el camí, el meu/el nostre fill estimat. El nostre homenet!».

Recordem que Nicolás és el tercer fill de la comunicadora, l'únic biològic, després d'adoptar Noa, a l'Índia, i Carmen, al Vietnam.

Anne Igartiburu respira tranquil·la després de confirmar-se la continuïtat

D'altra banda, les darreres hores la presentadora ha estat notícia a causa de la possible reestructuració de TVE. Ho ha estat per la possible eliminació d'alguns programes de la graella que fa molts anys que estan en antena.

Imatge d'Anne Igartiburu presentant el programa 'Corazón' a TVE.
La presentadora està tranquila perque sap que continuarà amb el seu programa   | TVE

Un és 'Corazón', el veterà espai de La 1 que presenta la famosa periodista. La basca ha vist com les últimes hores els rumors s'havien disparat sobre una possible cancel·lació d'aquest espai, però la sang no arribarà al riu. Possiblement, hagi estat un rumor infundat, ja que el mitjà digital Bluper ha comunicat que, per ara, 'Corazón' seguirà a la graella de TVE.

▶️ Anne Igartiburu se traga el orgullo y toma las riendas

El cas és que en els darrers dies, la basca ha tingut una reunió amb els seus caps de l'ens públic i aquesta reunió ha estat molt fructífera per a ella. I és que li han comunicat que continuarà al capdavant del programa, com a mínim fins a començaments de la temporada que ve.

A partir del setembre, RTVE decidirà si continua donant-li la confiança a Anne Igartiburu o bé vol cancel·lar el format. I és que hi ha la possibilitat que apostin per altres projectes televisius que sedueixin més els responsables de la televisió pública.