Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario ja té el seu tercer fill, però no s'esperava el que ha passat

María José Campanario i Jesulín, pares del seu tercer fill en comú

María José Campanario recordarà aquest dimarts 7 de juny de 2022 tota la vida. És el dia que ha nascut el seu tercer fill amb Jesulín de Ubrique.

La parella ha donat la benvinguda al seu tercer fill en comú a l'Hospital Puerta del Sur de Jerez, segons ha confirmat Beatriz Cortázar. María José va ingressar a aquest hospital unes hores abans del part, després de passar la recta final del seu embaràs a casa, en repòs absolut. S'havia especulat molt aquestes últimes setmanes sobre quan seria aquest anhelat naixement.

Segons les primeres notícies, María José sortia de comptes a finals de juny, però el nadó ja fa molts dies que té el pes i les condicions correctes per al seu naixement. Així ho ha fet aquest dimarts a les 22.45 hores i tant el nadó com María José estan en perfecte estat.

María José Campanario, contenta amb l'arribada del nadó

Els fills de Jesulín fa temps que tenen notícies recurrents del seu nou germà. Durant aquests darrers mesos, el seu pare i ella han acostat posicions després d'anys de relació freda i distant.

María José Campanario i Andrea Janeiro
María José Campanario i Andrea Janeiro | CatalunyaDiari
 

Coincidint amb l'embaràs de María José, Jesús s'ha volgut reunir més sovint amb la seva filla gran. Ha estat habitual veure'ls junts, dinant en algun restaurant o en una trobada familiar amb l'altra filla de Jesulín, Julia. Durant tot aquest temps, Andrea s'ha interessat per l'embaràs i ha mostrat les seves ganes de conèixer el nadó quan neixi.

D'altra banda, un dels temes que també ha fet parlar molt durant tot aquest temps és el sexe del nadó. Finalment ha estat un nen, de manera que Jesulín té ara dues filles (les grans) i dos fills homes (Jesús Alejandro i el nadó).

El que Andrea tampoc no s'esperava de cap manera és que encara no s'hagi filtrat el nom del nadó. Segons les primeres informacions, Jesulín ja s'ha posat en contacte amb la família més directa per transmetre la bona notícia als seus éssers estimats.

De moment, no s'ha emès cap comunicat sobre això i tampoc no s'ha fet públic el nom que la parella ha escollit per al nadó.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
Jesulín de Ubrique i María José han portat l'embaràs amb molta discreció. | Mediaset

 

Pel que sembla, molt poques persones tenien aquesta informació. Pel que sembla, tant María José com el seu marit han volgut portar tot l'assumpte de l'embaràs i el part amb total i absoluta discreció. Ho han aconseguit, ja que ningú no ha endevinat quan seria el part ni tampoc hi ha hagut fotògrafs o càmeres que captessin l'entrada a l'hospital de la parella.

El moment més feliç per a la família Janeiro

Andrea Janeiro està vivint un moment molt estable actualment. A això contribueix que la relació amb el seu pare s'ha recompost i tota apunta que ara, amb l'arribada del nadó, encara s'enfortirà més.

Tot i que la seva mare, Belén Esteban, està passant un moment físic molt complicat a causa del trencament d'ossos de la cama, Andrea sap que és una cosa temporal. Així doncs, tant la família materna com la paterna d'Andrea per fi estan en un moment molt dolç de les seves vides.

En aquesta línia també s'expressava María José Campanario fa uns mesos, quan va saber que estava embarassada.

L'odontòloga no s'esperava gens aquest embaràs amb 43 anys i amb una fibromiàlgia severa diagnosticada. Tot i això, es va mostrar molt feliç de tornar a ser mare de nou, tant com Jesulín. Amb 48 anys està radiant després de donar la benvinguda al seu nou fill.