Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Rocío Carrasco agafa el telèfon i fa la trucada que descol·loca el seu marit

Rocío Carrasco no es penedeix de res

Rocío Carrasco acaba de fer una trucada que ha deixat tothom amb la boca oberta, fins i tot, el seu marit. Ningú s'esperava que la filla de 'La más grande' acostaria posicions amb un dels membres de la seva família.

Durant els últims 20 anys, la televisiva ha hagut de veure com una gran part de la seva família es posicionava al costat d'Antonio David Flores a la seva particular i polèmica batalla.

Primer pla de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco sorprèn amb la seva última decisió. | Europa Press
 

I és que, tot i saber com de malament ho ha passat al costat del seu exmarit, molts membres de clan Jurado-Mohedano han optat per no creure's la seva versió.

Ara, i amb aquesta mediàtica família al focus de totes les mirades, Rocío Carrasco ha fet una trucada que pot significar un abans i un després a les seves vides.

Rocío Carrasco, més a prop que mai de la seva cosina

Rocío Carrasco sempre ha mantingut molt bona relació amb la seva cosina Chayo Mohedano. I és que, la cantant és de les poques persones de la seva família que se'n creu la versió, encara que no comparteixi la forma que ha escollit per explicar-la.

Fins a tal punt ha arribat la seva amistat que la dona de Fidel Albiac sempre hi ha comptat perquè l'acompanyés en els moments més importants de la seva vida.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Rocío Carrasco comptava amb Chayo Mohedano per un esdeveniment molt especial. | GTRES

 

Per això, Rocío no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de despenjar el telèfon per trucar a la filla de Rosa Benito i convidar-la a un esdeveniment molt especial. Encara que, molt a desgrat seu, l'artista no podrà acudir a la cita.

Sense donar gaires explicacions, Chayo ha compartit a les seves xarxes socials la dura decisió que acabava de prendre. I és que, segons ha explicat ella mateixa, no podrà assistir-hi per un motiu més que justificat.

«He hagut de declinar la invitació de l'alcalde de Chipiona i de la meva cosina Rocío a ser l'exaltadora de la meva tia Rocío 2022. Segons ells, ningú millor que jo i ho agraeixo, però tinc molta feina i no hi ha temps per preparar alguna cosa com ella es mereix per al 22 d'agost. L'any vinent serà».

Rocío Carrasco sap a qui vol convidar

Després de diversos anys de lluita, Rocío Carrasco per fi podrà complir un dels grans somnis de la seva mare. I és que ja queda menys d'un mes perquè un dels projectes més esperats per aquest clan vegi la llum.

Com a hereva universal de Rocío Jurado, la seva filla gran és l'única que pot gestionar tots els temes relacionats amb l'artista. Per això, la presentadora ha aprofitat l'ocasió per venjar-se de tots aquells membres de la família que han decidit no escoltar-la.

Ara, i amb la inauguració del museu en homenatge a 'La más grande' a la cantonada, la dona de Fidel Albiac ha fet pública la llista de convidats.

Rocío Carrasco i Amador Mohedano
Amador Mohedano està molt enfadat amb la decisió que ha pres Rocío Carrasco. | CatalunyaDiari
 

Durant una de les seves intervencions a Sálvame, Jorge Javier Vázquez va voler saber si havia convidat a tots els seus familiars perquè l'acompanyessin aquest dia tan especial.

Amb una veu molt clara, Rocío Carrasco va assegurar que gran part del clan Jurado-Mohedano no hi seria. «Quina família? La família és la que jo decideixi tenir».

Com es podia esperar, les reaccions no van trigar a arribar. Una de les persones que primer es van manifestar va ser el seu oncle Amador Mohedano.  I és que, malgrat tot l'esforç que li ha dedicat, el pare de Chayo ha vist com, amb el pas dels anys, Rocío Carrasco l'ha desplaçat del projecte.

I, encara que va assegurar que «jo no hi vaig encara que m'invitin», el cert és que és un tema que li produeix molt de dolor. Durant la seva entrevista per a la revista Semana, el de Chipiona va deixar clar que aquest museu només li ha donat mals de cap. «M'ha portat molts problemes mentals. No en vull saber res».