Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de la parella

Neix el bebè de María José Campanario i Jesulín: tot el que se sap

El tercer fill de María José Campanario i Jesulín de Ubrique va venir al món la nit passada

María José Campanario i Jesulín de Ubrique es troben en aquests moments radiants de felicitat. I és que, pel que sembla, ha vingut al món el seu tercer fill en comú. El petit ha nascut fa unes hores i ja han començat a sortir a la llum les primeres dades sobre això.

Això sí, de moment ningú de la família no ha volgut confirmar la notícia. El motiu és que, presumiblement, el matrimoni farà una exclusiva on presentaran de manera oficial el petit.

María José Campanario i Jesulín de Ubrique a les últimes hores abans del part

Els pares de Julia Janeiro ens van deixar a tots sorpresos el mes de desembre passat. Amb una entrevista a ¡Hola! van revelar que estaven esperant un nou fill. Un petit que seria el tercer en comú, després de Julia i Jesús Alejandro, i el quart per al torero, que té Andrea d'una relació anterior amb Belén Esteban.

Molt il·lusionats i feliços es trobaven amb l'embaràs que han intentat mantenir allunyat de la premsa. El motiu és que volien viure'l en la intimitat i de la manera més tranquil·la possible tant per la mare com pel nen.

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
María José Campanario i Jesulín de Ubrique han mantingut l'embaràs en la intimitat | Mediaset

Des de llavors han anat sorgint nombroses especulacions sobre el nom del petit i fins i tot sobre el possible part. No obstant això, va ser ahir a la tarda quan van saltar totes les alarmes respecte al naixement. Va passar quan es va descobrir que María José havia ingressat al matí a l'Hospital Puerta del Sur de Jerez de la Frontera.

Ràpidament, la premsa es va personar al centre sanitari i va intentar parlar amb professionals d'aquest, sense obtenir resposta. A més, va intentar comunicar-se amb la família de Campanario, però tenien els telèfons apagats. Una situació que va fer créixer els rumors que el naixement del benjamí era imminent.

Neix el tercer fill de Campanario i Jesulín de Ubrique

El torero gadità i la seva dona ja han tingut el fill, com ha publicat avui en exclusiva el diari ABC. Segons ha revelat, el nen va venir al món ahir a les 22.45. Però, per ara, no se sap com es troba tant ell com la seva mare.

De la mateixa manera, de moment no ha transcendit el nom que han decidit pel petit. Els rumors de les últimes setmanes, això sí, indicaven que haurien optat per anomenar-lo Humberto, com el pare del torero. Ben aviat se sortirà de dubtes en aquest sentit.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Jesulín de Ubrique i María José Campanario mantenen el silenci sobre el bebè | GTRES

Fins ara no hi ha més dades d'aquest naixement, caldrà esperar per veure si Jesulín o la seva dona, els seus germans o els seus oncles donen informació sobre això. I aquesta podria arribar en unes hores si, per exemple, algun d'aquests familiars decideix anar a l'hospital per veure el nadó. És més, hi hauria la possibilitat que revelessin alguna dada a través de xarxes socials.

Tot i això, com hem indicat, no es descarta que totes les dades sobre el part i el petit siguin ofertes per l'odontòloga i el seu marit en una exclusiva. Entrevista que, amb tota probabilitat, es realitzaria a l'esmentada ¡Hola! i per una gran remuneració econòmica.

Sigui com sigui, el que és clar és que el benjamí de la família els farà molt feliços. I a més a més és que arriba en un moment molt especial. Sí, perquè el 25 de juliol la parella celebrarà 20 anys del dia que va decidir passar per l'altar.