Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda amb cara de sorpresa

Sandra Bandera descobreix el canvi de vida després de deixar-ho

Sandra Barneda s'ha quedat bocabadada en conèixer el nou gir

Sandra Barneda encara es troba recuperant-se de la seva ruptura amb Nagore Robles. I el que li està ajudant moltíssims és marxar a República Dominicana per gravar la nova temporada de La isla de las tentaciones. Un lloc on ha conegut el canvi de rumb vital que ha donat una persona que ella coneix molt bé: Tom Brusse.

La periodista ha sabut que el francès, que va passar per l'esmentat reality així com per Supervivientes i MYHYV, ha canviat de professió. Sí, i és que ara sembla que ha deixat el món de la televisió per centrar-se en el de la nit.

Sandra Barneda descobreix el canvi vital

La presentadora i escriptora segueix el camí de tots els concursants dels programes en què ha treballat. I això és el que l'ha fet descobrir que Tom està en un moment transcendental de la seva vida. Tant és així que hi ha fet un gir i sembla que li està anant molt bé, o això sembla a través de les publicacions que ha penjat a les xarxes socials.

Tom Brusse es va donar a conèixer a MYHYV com un empresari acabalat. Però li va agradar tant el món de la televisió que va passar a convertir-se en assidu dels realities de Telecinco. És més, després d'aquests ha arribat a exercir com a col·laborador.

Tot i això, sembla que tot se li ha quedat curt, per la qual cosa ha decidit canviar de vida. Així, no només s'ha mudat de casa i s'ha comprat un cotxe nou, sinó que ha optat per deixar la seva professió i provar sort en una altra.

Tom Brusse amb rostre seriós i jaqueta rosa en un plató de Telecinco
Sandra Barneda ja sap que Tom ha canviat de feina | Mediaset

Exactament ja fa uns mesos que exerceix com a DJ i sembla que no li va gens malament. És un assidu de la nit madrilenya i també està aconseguint 'bolos' per molts altres racons d'Espanya. Fins i tot sembla que té al davant una àmplia i extensa agenda estiuenca.

Tan encantat està amb els èxits que està aconseguint que fins i tot ara vol contractar un expert en cinema. I és que vol que l'acompanyi durant tota la temporada estival i enregistri el seu treball per després promocionar-lo molt més professional i adequadament.

Sandra Barneda coneix altres rumors de Brusse

L'exparella de Nagore no només ha pogut conèixer el gir radical que Tom ha fet a la seva vida laboral, sinó que també ha pogut saber que sembla que el francès donarà o n'està donant un altre a nivell personal.

La primera relació que en vam saber va ser la que va mantenir amb Melyssa Pinto, la qual es va trencar després de la infidelitat del noi amb Sandra Pica a La isla de las tentaciones. Aquesta va ser una història d'amor plena d'alts i baixos que va concloure quan ella li va ser deslleial mentre que ell concursava a Supervivientes.

Tom Brusse i Sandra Pica de perfil al jardí de 'La Casa Fuerte'
Tom i Sandra Pica van acabar de la pitjor manera | Telecinco

Però aquí no va quedar tot. Tom Brusse va iniciar després un altre romanç amb una jove anomenada Sara, a qui va deixar en directe després d'entrar com a convidat a Gran Hermano i deixar-se endur amb una de les concursants, amb qui no va arribar a res seriós.

Després de tanta voràgine sentimental, s'està rumorejant que el jove tornaria a estar enamorat i, a més a més, d'una famosa. En concret, segons ha revelat Nuria Marín a Outdoor, s'estaria donant una segona oportunitat amb la seva ex, Melyssa.

I és que «hem vist molt bon rotllo entre tots dos a les seves últimes publicacions a les xarxes socials». Això sí, de moment cap dels dos no ha volgut ni confirmar ni desmentir la informació. Així que, caldrà esperar per sortir de dubtes.