Primer pla d'Ortega Cano en un photocall

José Ortega Cano confirma les sospites marxant d'Espanya amb un home

José està treballant a França amb un torero

José Ortega Cano fa molt de temps que col·labora amb la premsa del cor, però hi ha situacions que no pot controlar. Ana María Aldón, la seva dona i mare del seu fill petit, ha carregat contra Gloria Camila a la portada de la revista Lecturas. I com que el torero no vol fer cap comentari al respecte, ha pensat que el millor és marxar d'Espanya.

José Ortega Cano ha confirmat amb el gest anterior el que tothom sospita: a la seva família hi ha problemes força complicats. Gloria Camila, col·laboradora del programa Ya son las ocho, ha reconegut que ha de mantenir una conversa amb Ana María. Ho farà pel seu pare, ja que no vol que cap conflicte li robi el somriure ni enterboleixi el moment que està vivint.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
José Ortega Cano i la seva dona han tingut una conversa | GTRES

José ha estat un dels millors toreros del nostre país, de fet la seva fama va traspassar fronteres als anys 90. Actualment és apoderat de diversos joves, per això ha marxat a França per tancar uns contractes i completar certs negocis. La tertuliana de Telecinco ha confirmat aquesta escapada perquè és conscient que hi ha molts rumors a sobre de la taula.

José suposadament travessa una crisi matrimonial amb Ana María Aldón, encara que aquesta informació podria ser incorrecta. Han estat junts al llogaret d'El Rocío i diversos paparazzis els han vist discutir, però aquí no queda el problema. El vidu de Rocío Jurado va marxar de la romeria abans d'hora i ningú en sabia el motiu, per això Gloria ho ha explicat.

Ortega Cano, segons la família, no té cap problema amb Ana María, simplement està centrat en altres projectes professionals. «El meu pare no se'n va del Rocío perquè està d'apoderat i ha d'anar-se'n amb un torero a França», explica Gloria Camila. Per tant, aquest viatge confirma que el mestre no vol saber res dels problemes familiars.

José Ortega Cano ha parlat amb la família

José coneix millor que ningú com funciona el món del cor perquè ha estat casat amb Rocío Jurado, una artista internacional. Mai exigeix res, però és cert que ha recomanat als seus que siguin més previnguts i que deixin de parlar de certs temes. Tot i això, Aldón ha concedit una entrevista a Lecturas assenyalant Gloria Camila, i aquí ha començat tot.

Fotomnuntatge d'Ortega Cano i Gloria Camila
José Ortega Cano, segons Gloria Camila, és a França | Catalunya Diari

Ortega Cano està enamorat de la dissenyadora, però també gaudeix d'una relació molt especial amb la seva filla i no vol triar entre elles. Gloria és conscient de la delicada situació, així que s'ha posat en contacte amb la seva madrastra per arribar a un acord. Llavors, tot fa pensar que signaran la pau abans que el mestre torni de França per donar-li una sorpresa.

El vidu de Rocío Jurado no travessa el seu millor moment personal, però sí que està vivint una bona etapa professional. Les joves promeses del món del toro el tenen com a referent i per això l'han triat com a apoderat. Tot i que rep crítiques per part de la premsa, tothom que hi ha treballat té un bon record.

José Ortega Cano es prepara per al pitjor

José ha decidit fer un viatge fora d'Espanya al moment oportú, just quan Rocío Carrasco estrena el seu segon documental. La 'reina del feminisme' explicarà el motiu pel qual es va allunyar del mestre i és possible que no el deixi en bon lloc. No obstant això, Ortega Cano no està preocupat i té la consciència tranquil·la perquè sap que mai no ha fallat ningú.

El destre, tal com ha explicat ell mateix, continua adorant Rocío Jurado i per respecte no entrarà en certs temes. Tanmateix, a Telecinco hi ha dues cares que donaran la cara per ell: Gloria Camila i Ana María. Totes dues hauran de fer un esforç i deixar de retreure's coses per defensar bé el torero i desmentir els falsos rumors.