Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

Gloria Camila es troba amb Fidel Albiac i comprova que tot s'ha acabat

Gloria Camila desconfia de les intencions de Fidel Albiac

Gloria Camila, famosa des del bressol, té molta experiència dins la premsa del cor, per això ha canviat de comportament. Quan la seva germana Rociíto va estrenar Contar la verdad para seguir viva no volia saber res de l'assumpte, però ara pensa diferent. Telecinco emetrà una nova sèrie titulada En el nombre de Rocío i vol estar atenta perquè sortiran a la llum dades sobre la seva mare.

Gloria Camila sempre ha desconfiat de Fidel Albiac, però s'ha adonat que ell no és darrere de tots els problemes. És Rociíto qui vol explicar per què no té relació amb José Ortega Cano i resoldre els dubtes que hi ha a l'aire. Aquest atreviment acabarà amb tot: amb la bona fama del torero i amb els secrets del clan Mohedano.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Gloria Camila i José Fernando Ortega
Gloria Camila prefereix estar lluny del marit de la seva germana. | CatalunyaDiari
 

Gloria es va trobar amb Fidel l'abril del 2021, va ser l'última vegada que el va veure i la notícia va tenir molta repercussió a Telecinco. Va passar de manera casual: ella estava amb Ortega Cano en una terrassa i el marit de Rociíto va acudir a una farmàcia propera. Suposadament no es van veure, però hi ha molts paparazzis que asseguren que van estar massa a prop.

Gloria ha comprovat que Fidel Albiac sempre estarà al costat de Rocío, un gest que genera compassió i controvèrsia a parts iguals. La colombiana pensa que l'advocat no dona bons consells a la seva germana, però hi ha moltes persones que no hi estan d'acord. És una persona que sempre ha estat al seu costat i que mai no li ha fallat, això és el que expliquen els amics de Carrasco.

Fidel va tenir l'oportunitat de veure la seva cunyada, però anava molt de pressa i no es va adonar de la seva presència. També hi havia José Ortega Cano, així que el retrobament hauria fet història. Tot i això, caldrà esperar un temps fins que la família arribi a un acord i mantingui una trobada amb calma.

Gloria Camila respira en conèixer els nous plans

Gloria ha assumit que la pau s'ha acabat, Rociíto ha estat descansant després del primer documental, però ha tornat amb força. En aquesta ocasió explicarà per què es va allunyar dels germans de Rocío Jurado i inevitablement haurà de parlar d'Ortega Cano. La filla del torero està tranquil·la, ja que les darreres informacions són esperançadores.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila s'ha posicionat al costat del seu pare. | GTRE
 

Carmen Borrego, íntima amiga de Carrasco, ha confirmat que la nova sèrie no serà tan agressiva com tothom pensa. «Jo sempre he dit que Rocío no explicarà res que afectés de manera lletja la intimitat de la seva mare. Jo crec que ens assabentarem de coses, però d'Ortega Cano no crec que siguin coses importants».

Fidel Albiac sempre ha estat apartat del conflicte, però té una opinió molt clara sobre el vidu de Rocío Jurado. Sap per què va deixar de tenir contacte amb Rociíto i el motiu deixarà sense alè el públic perquè és completament inesperat. «Sabrem per què aquesta relació no ha seguit perquè evidentment amb Ortega va tenir relació després de la mort», afegeix Carmen Borrego.

Gloria Camila podria perdre-ho tot

Gloria ha estat testimoni de molts esdeveniments i les seves vivències tenen un preu molt alt dins del món del cor. El problema és que ella prefereix solucionar els problemes de manera privada, per això no vol parlar en públic sobre determinats assumptes. Quan es va trobar amb Fidel li va treure importància perquè era conscient que la notícia faria parlar molt.

La filla de José Ortega Cano està a punt de perdre el seu lloc a Telecinco, ja que el programa per al qual col·labora podria tancar. Els alts càrrecs de la cadena pensen que Ya son las ocho ha deixat de ser rendible, però encara no han pres una decisió definitiva. Potser el nou documental de Rociíto faci que l'espai cobri més protagonisme, ja que Gloria Camila haurà de donar moltes explicacions.