Primer pla Ivonne Reyes

Ivonne Reyes toca fons després de descobrir-se la realitat amb Pepe Navarro

Ivonne Reyes ha rebut un cop que la deixa sense reacció

Ivonne Reyes s'ha emportat un altre cop en un capítol més de la seva guerra judicial contra el pare legal del seu fill, el presentador Pepe Navarro.

La veneçolana s'ha quedat sense paraules en veure com la justícia espanyola no considerava les amenaces que va rebre a 'Viva la vida' per part de Navarro.

Va ser aquell un programa on Pepe Navarro va entrar en directe de manera contundent a través d'una trucada telefònica. Ho va fer per desmentir totalment la versió que Ivonne Reyes ha donat sobre ell durant els darrers 20 anys de la seva vida. Fins i tot va arribar a insultar-la de manera realment desagradable i Ivonne va acabar interposant una demanda contra el cordovès.

Ivonne Reyes, enfonsada després de perdre una nova demanda

El cas és que Ivonne Reyes va rebre aquest dilluns una mala notícia per als seus interessos. I ha decidit expressar-se amb total sinceritat a través de les xarxes socials. Aquesta ha denunciat una resolució judicial amb què no hi està gens d'acord.

Imatge d'Ivonne Reyes posant a un photocall mig somrient
Ivonne Reyes perd als tribunals contra el pare del seu fill   | EP

Ivonne Reyes ha emès un comunicat a Instagram on ha explicat quin motiu ha donat la jutgessa que ha portat el seu cas per absoldre Navarro. I és que la magistrada sentència que les paraules que el presentador va dedicar a la veneçolana («indigna, farsant, pocavergonya, menyspreable, mentidera») van ser «poc afortunades».

Assegura que van ser proferides en «un moment d'enuig i discussió», sense voler «atacar la dignitat, ofendre, vilipendiar o menyscabar-la».

D'altra banda, l'exmodel ha assegurat que està orgullosa per haver aconseguit que el cas hagi arribat al Jutjat de violència sobre la dona.

Pepe Navarro surt victoriós i Ivonne esclata a les xarxes

«És l'única denúncia de les moltes que he interposat davant de la Policia que és derivada al Jutjat de violència sobre la dona. Per mi és un orgull i un triomf haver arribat fins aquí», ha tret pit.

Alhora, la mare d'Alejandro Reyes ha ratificat que la seva idea és «continuar lluitant perquè es faci justícia» i ho ha fet a través d'aquest comunicat.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro guanya la demanda d'Ivonne Reyes   | CatalunyaDiari

«Seguiré amb constància en l'esforç amb l'ajuda del meu entorn tant personal com professional. Vull continuar lluitant per la meva integritat personal a la salvaguarda dels meus drets fonamentals, el meu honor i la meva dignitat», sentenciava.

«Com a personatge públic em veig en l'obligació de no rendir-me i seguir lluitant perquè es faci justícia, encara que això suposi per mi un desgast psicològic en haver de reviure episodis que he intentat esborrar de la meva ment durant més de 20 anys», ha acabat el post. A més, Ivonne ha inclòs un parell de hashtags al text, i no són altres que 'Contra la incomprensió del sistema' i 'Stop violencia'.

El motiu de la demanda que acaba de perdre la veneçolana

El cas és que l'exmodel va demandar Navarro acusant-lo d'haver-la amenaçat i coaccionat. També va denunciar que l'havia seguit pels carrers de Madrid amb un cotxe.

A les seves xarxes socials, la nit posterior a la citada entrevista a 'Viva la vida', aquesta va afirmar tenir por per un fet que no ha pogut demostrar finalment davant un jutge. I fins i tot podria acabar en denúncia falsa.

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes, feta pols després del que ha passat | MEDIASET

Fonts pròximes a la col·laboradora de Telecinco confessen que està trencada pel que va passar. «Li vam dir que era absurd, però ella té una guerra que no vol acabar», expliquen els que la coneixen.

Amb tot, la sentència ha donat la raó a Pepe Navarro a qui «s'absol del delicte lleu de vexacions injustes del que resultava acusat en aquest procediment». Això sí, la denunciant podrà interposar un recurs d'apel·lació en un termini de cinc dies i es resoldrà davant de l'Audiència Provincial de Madrid.