Àlex Casademunt, cantant i artista mort als 39 anys el 2 de març de 2021

Surt a la llum el regal d'Àlex Casademunt als seus pares després de sortir d'OT

El cantant català va aprofitar el seu èxit en saltar a la fama per a fer un 'regalàs' als seus pares que mai podran oblidar

Àlex Casademunt va morir el passat 2 de març a la ciutat de Mataró, a Barcelona, a conseqüència d'un accident de trànsit. El seu cotxe va impactar contra un autobús que circulava en sentit contrari de la calçada provocant un accident mortal que es va saldar amb la vida del cantant.

Aquest dijous, els seus éssers estimats li deien l'últim adeu a un home que ha deixat un mal sabor de boca i un dolor irreparable en els cors de tots aquells que van compartir algun moment de la seva vida amb el jove de 39 anys.

Qui va tenir la sort de conèixer a Àlex Casademunt afirma que l'actor era una persona amb molt bona energia, «afectuós, divertit, alegre, eixerit i amb moltes ganes de viure» i molt generós amb la seva família.

Després de sortir del concurs que el va portar a la fama, 'Operación Triunfo', i collir èxits en els seus primers anys de popularitat, el català li va regalar als seus pares una nova casa.

Es tractava d'un habitatge de dos pisos amb una gran terrassa, segons va informar el seu íntim amic Miquel Valls en una connexió en directe amb 'El programa de Ana Rosa'.

La presentadora no es va contenir a l'hora d'expressar el seu judici de valor davant aquesta notícia que mai abans s'havia donat a conèixer. «Bé, fixa't quin bon nen, el primer que fa res més sortir és comprar una casa als seus pares, quina mala sort, de veritat...», deia entristida.

Aquest regal que els seus pares sens dubte mai oblidaran s'ha convertit en l'epicentre de les reunions dels afins al cantant en aquests últims dies.

Sense anar més lluny, els companys de l'acadèmia del cantant —Chenoa, Manu Tenorio, David Bustamante...— es van albergar a la casa familiar dimecres passat per a acomiadar al seu amic i expressar-li les seves majors condolences a la família d'Àlex.

Tampoc ells van passar pel seu millor moment. La premsa va ser testimoni de com els companys d'Àlex Casademunt de la primera generació d''OT' estaven trencats de dolor i incrèduls davant la tragèdia que va esdevenir.

El cantant era una persona familiar i molt unida als seus pares i als seus germans. És més, Àlex solia compartir en les seves xarxes socials moments divertits i afectuosos amb ells assíduament.

El naixement de la seva filla Bruna, fruit de la seva relació amb Laia Sanz, amb qui va trencar quan estava en el quart mes d'embaràs, li va donar la felicitat plena. «Ara que sent pare vas omplir la teva ànima», apuntava Marta López amb motiu de la tragèdia.

La veritat és, segons expliquen les persones més pròximes a Àlex Casademunt, que l'arribada de Bruna a la seva vida li va portar la calma. Un nou Àlex, lluny de les polèmiques i els altercats, naixia al costat de l'arribada de la seva filla.

L'actor i cantant es va bolcar a criar i educar a Bruna. De fet, són nombroses les instantànies que l'exparella de Laia Sanz havia compartit en les seves xarxes socials gaudint de la companyia de la seva filla.

Des de moments quotidians com una migdiada fins a plans plens de diversió, com un passeig amb vaixell. «És la cosa més bella que mai vaig poder tenir», va assegurar Àlex en el primer moment que la va sostenir entre els seus braços.

Àlex, un 'seductor'

El passat de l'ex 'triunfito' va estar esquitxat de nombroses relacions sentimentals que, alguna d'elles, no va acabar de bones maneres. Per exemple, va ser el cas de Lucía Sánchez, la seva exparella, qui el va acusar de maltractaments.

A pesar que Àlex era molt hermètic amb la seva vida privada i els seus embolics amorosos, va sortir a la llum la seva relació amb la cantant Merche. El festeig va durar una mica més de quatre anys i es va trencar definitivament en el 2007.

Ella també va ser present en el funeral de l'antic integrant del grup musical 'Fórmula Abierta'. A més, Merche ha compartit una fotografia al costat d'Àlex per a donar-li el seu adeu més personal en les seves xarxes socials.

D'altra banda, al català se'l va relacionar amb Verónica Romero, una companya d''OT'. En aquest cas, la relació es va camuflar sota el secretisme, però ràpid la premsa es va fer ressò del festeig. La jove es va mostrar molt afectada per la pèrdua del català.

Ara la imatge d'Àlex es queda en la memòria de cadascuna de les persones que el va conèixer i que va compartir experiències amb el cantant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.