YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La portada de la revista 'Lecturas' que deixa Isabel Pantoja en xoc

La cantant està en una difícil cruïlla

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
'Socialité' ha enxampat a Isabel Pantoja amb un compte fals d'Instagram | Europa Press

La cantant Isabel Pantoja es troba vivint un dels moments més durs de la seva vida, principalment  perquè el seu fill gran, Kiko Rivera, s'ha distanciat d'ella i, a més, l'ha posat en evidència de forma pública, atacant-la per certes accions que ha realitzat amb l'herència del seu pare, Paquirri.

Al programa de Telecinco 'Cantora, la herencia envenenada' és on el DJ ha mostrat la cara més cruel de la seva progenitora i, precisament, la revista 'Lecturas' ha optat per posar en portada a Kiko amb alguna de les frases més demolidores que va pronunciar.

Una publicació que, a més, revela algunes declaracions que l'avi patern del jove va pronunciar fa anys sobre la 'tonadillera'. I a això cal afegir que Jorge Javier Vázquez, que va conduir l'esmentat programa, ha donat el seu punt de vista sobre els fets.

Kiko Rivera 'desemmascara' a la seva mare

El fill de la cantant és el protagonista absolut de l'última portada de la revista 'Lecturas'. Així, apareix en aquesta una foto d'ell acompanyada del següent titular: «Kiko Rivera trenca amb Isabel Pantoja: 'La meva mare és mala persona'».

D'aquesta manera, la publicació ha recollit una de les frases més dures que el DJ va pronunciar contra la seva progenitora en l'especial de Telecinco. Un especial on no va dubtar a revelar tampoc els tripijocs econòmics que ella ha realitzat amb l'herència de Paquirri, els quals es refereixen, fonamentalment, a la finca Cantora.

No obstant això, també va donar a conèixer que l'artista li havia mentit durant anys, ja que sempre havia exposat que li havien robat els objectes personals del torero. Malgrat  això, el passat 2 d'agost, el jove sembla que va descobrir en una habitació, que sempre està tancada, que aquells es trobaven en l'esmentada finca.

I totes aquestes informacions donades per Kiko Rivera les va realitzar al costat de frases demolidores sobre Isabel Pantoja. Ens estem referint a algunes com aquesta: «En la seva escala de valors està abans els diners que els seus fills».

Les paraules d'Antonio Rivera que arremetien contra Isabel Pantoja

De la mateixa manera, a favor d'aprofundir en la 'guerra' Rivera-Pantoja, la revista 'Lecturas' ha optat per fer un pas més, donant a conèixer algunes declaracions que el pare de Paquirri, Antonio Rivera, va donar l'any 1987. En concret, va pronunciar unes paraules que s'assemblen bastant a les pronunciades ara pel seu nét.

Així, s'ha fet públic que l'avi patern del DJ va manifestar: «Voldria estar viu quan aquest nét meu es converteixi en un home. M'agradaria explicar-li el que va passar». És més, a això va afegir que quan Kiko li preguntés el perquè es va disgustar amb la seva mare seria molt clar i li diria: «Perquè ella no va ser lleial amb nosaltres ni amb el teu pare després de mort».

Jorge Javier Vázquez també opina

El presentador de l'especial de Cantora va ser Jorge Javier Vázquez, col·laborador precisament de 'Lecturas'. Per aquest motiu, el seu 'post' d'aquesta setmana al bloc que té ha girat sobre els fets en aquest programa.

En concret, ha opinat sobre el que ha passat, manifestant que «No crec que Kiko hagi parlat per un rampell. Es nota d'una hora lluny que el seu discurs el té forjant en el seu cap des de fa anys, però callava per protegir Isabel Pantoja artista que, segons ell, ha acabat devorant a l'ésser humà».

Després d'aquestes paraules ha escrit una carta a la 'tonadillera', on li exposa sense traves que s'està equivocant molt en la seva forma d'actuar i viure: «Els anys t'han restat espontaneïtat i han dotat al teu discurs d'una càrrega transcendental molt poc suportable. Saps que ets la Pantoja i això t'atorga un poder incalculable que maneges amb destresa. (...) Has abusat tant d'aquest poder que ha acabat esgotant fins a tu mateixa».

És més, no ha dubtat a exposar-li clarament: «No hi ha període de la teva vida exempt de polèmica, d'acusacions que gairebé totes elles tenen a veure amb una desmesurada ambició i un amor gairebé obsessiu pels diners».

Per acabar, Jorge Javier Vázquez ha enviat un missatge d'afecte, però també de realitat, a Isabel Pantoja : «M'agradaria dir-te que tot sortirà bé, però no ho crec. El pitjor de tot és que això no ha fet més que començar. Si parlés amb tu, no trobaria arguments per consolar-te. Ho sento, Maribel. Per tu i pel teu fill».


Comentaris

envia el comentari