Iñaki Urdangarin

Revolució a la Zarzuela: Iñaki Urdangarin planeja tornar amb la infanta Cristina

Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina s'haurien retrobat a Barcelona per parlar sobre la situació familiar

La tensa situació entre Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina podria fer un gir inesperat. Després d'anunciar la seva separació de mutu acord, les últimes informacions apunten tot al contrari.

«De comú acord, hem decidit interrompre la nostra relació matrimonial. El compromís amb els nostres fills roman intacte», deia el comunicat emès en nom seu.

«Com que és una decisió d'àmbit privat, demanem el màxim respecte a tots els que ens envolten».

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina fan un comunicat oficial després de les fotos publicades per 'Lecturas'. | Catalunya Diari

Mentre la germana del rei Felip sortiria beneficiada amb el divorci, sembla que Iñaki Urdangarin no sortiria tan ben parat.

«Haurà de fer front a diverses complicacions entre les quals es trobarà la tornada al mercat de treball».

A més, de moment la Infanta Cristina hauria optat per refugiar-se en el seu pare, a qui va anar a visitar Abu Dhabi.

Muntatge de foto d'Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin | La Notícia Digital

L'emèrit hauria deixat molt clara la seva molèstia després del que havia passat, sobretot perquè «li farien mal la humiliació pública i el patiment de Cristina».

A Don Juan Carlos no li tremolava el pols a l'hora de manifestar obertament que pensava vigilar molt de prop el que fos el seu gendre. «A aquest, ni un duro», hauria compartit amb el seu entorn més proper.

Tot i això, tot sembla indicar que les coses podrien canviar pròximament. Segons informava Laura Fa a 'Sálvame', l'exduc de Palma es plantejaria tornar amb la Infanta Cristina.

Iñaki Urdangarin tindria intenció de tornar amb la Infanta Cristina

Fins i tot, es penediria d'haver començat un romanç amb la seva companya, Ainhoa Armentia.

«Ahir, Cristina i Iñaki Urdangarin es van veure», assegurava la col·laboradora deixant els seus companys impactats.

Sembla que «estarien intentant reprendre la seva relació». «El que ell vol és tornar amb la Infanta Cristina», remarcava Laura Fa.

Fotomuntatge de la infanta Cristina i una portada de la revista Lecturas
La Infanta Cristina, sola després de la ruptura amb Iñaki Urdangarin. | ¡HOLA! 

Iñaki Urdangarin justificaria el que va passar amb Armentia basant-se en una decisió presa després d'una època difícil amb el seu pas per la presó o la pandèmia.

«Estava malament i hauria comès un error, aquesta és l'explicació una mica del que sent que s'ha equivocat i ha pres decisions equivocades».

Això, sense comptar que Iñaki Urdangarin es veuria força aclaparat per la seva situació econòmica. Tal com informava Pilar Eyre, «l'exduc treballa per 900 euros al mes».

Primer pla d'Iñaki Urdangarin.
Iñaki Urdangarin passa per un mal moment econòmic. | GTRES 

Tot i que també estaria rebent diverses propostes laborals molt temptadores. D'una banda, li haurien ofert treballar com a comentarista esportiu en un programa televisiu reconegut. De l'altra, fins i tot es podria plantejar escriure les memòries rebent la impactant suma de 500.000 euros.

Des d'un primer moment la parella deixava clar que «donarien un temps de reflexió». És a dir, que no era cap decisió definitiva.

De fet, la demanda de divorci encara no s'ha produït, i si es dugués a terme, s'hauria de presentar a Vitòria oa Ginebra.

Montaje de fotos de primer plano de la Infanta Cristina, Juan Urdangarin e Iñaki Urdangarin
Juan Urdangarin manté l'esperança en una possible reconciliació dels pares. | La Noticia Digital 

Les primeres proves que encara s'estaven plantejant la seva relació arribaven després de comprovar que la Infanta Cristina seguia portant el seu anell de casada.

Una manera de transmetre un missatge molt clar, que no dóna per acabat el seu matrimoni malgrat les pressions familiars rebudes.

L'única cosa que preocupa la parella en aquests moments són els seus fills. A més a més, sembla que ells mantenen l'esperança d'una reconciliació.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
La Infanta Cristina va anar a Barcelona amb Irene Urdangarin. | GTRES 

Així ho manifestava el fill gran del matrimoni, Pablo: «Sí, jo crec que sí. No sé, seria el normal, sí. Tant de bo», confessava el jove.

Quant als detalls de la trobada que es produïa entre Iñaki i Cristina fa tot just uns dies, sembla que es va dur a terme a Barcelona. L'objectiu era meditar sobre el futur del seu matrimoni. Allà s'haurien vist les cares divendres passat, 11 de febrer, desplaçant-se des de Ginebra i Vitòria.

Ella ho va fer en companyia de la benjamina de la família, Irene, mentre que Urdangarin va ser vist al costat de la seva mare, Claire Liebaert.