Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto Mejide i el problema de salut que l'apartarà de la televisió una temporada

Risto Mejide s'ha vist obligat a deixar temporalment la feina a Cuatro

En les últimes setmanes, Risto Mejide ha estat notícia per estar preocupat per la salut mental de la seva dona, Laura Escanes. I avui un altre problema de salut, en aquest cas seu, l'ha portat a tenir protagonisme als mitjans.

Ha revelat que estarà uns dies allunyat de la televisió. Exactament, ha hagut de deixar temporalment la feina a Mediaset perquè s'ha contagiat de covid-19.

Risto Mejide comunica als seus seguidors que té coronavirus

El presentador ha volgut comunicar als seguidors el problema de salut que té. Ho ha fet pujant al seu compte d'Instagram la fotografia d'un test d'antígens que mostra un resultat positiu per covid.

Primer pla de Risto Mejide, presentador de Todo es mentira
Risto Mejide ha comunicat que s'ha contagiat de covid | Mediaset

Aquesta imatge l'ha acompanyat del missatge següent: «BOOM. Regal de Reis. Des d'ahir abatut i amb febre».

A això, amb cert sentit de l'humor, ha afegit: «Abans ens portaven carbó i ara, segons sembla, ens porten Òmicron. Doncs res. A confinar-se toca».

D'aquesta manera, ha explicat que haurà d'estar tancat a casa pel coronavirus, i ja té «experiència» en això. Sí, perquè el mes de juliol passat tant ell com la seva dona i la seva filla el van patir.

Així mateix, en aquesta publicació ha volgut tranquil·litzar els seus fans sobre el seu estat. Per això, els ha dit: «Per cert, després de 24 hores, em sento molt millor».

Per acabar, Risto ha enviat un consell a totes les persones que l'han llegit: «Cuideu-vos molt. I vacuneu-vos, va (que per als que encara creuen que no serveixen de res, per ENÈSIMA VEGADA, la vacuna no t'evita enxampar-ho, però sí els símptomes greus. I dono fe, que faig col·lecció de variants)».

Risto Mejide, un gran defensor de les vacunes contra el covid-19

Des dels seus programes i xarxes, l'exjurat d''Operación Triunfo' sempre s'ha mostrat a favor de les vacunes contra el coronavirus. Ara ho ha deixat de manifest a Instagram, però fa poc ho va fer a Cuatro.

Risto Mejide amb cara de sorpresa
Risto Mejide ha donat la seva opinió sobre els antivacunes | Telecinco

Les va defensar amb tanta vehemència que ha estat denunciat per un delicte d'odi contra els antivacunes. I per aquest li demanen la barbaritat de fins a quatre anys de presó. I és que a la televisió va donar la seva opinió sobre les actuacions que certs països durien a terme contra els que no volen vacunar-se.

En efecte va dir: «Algunes de les mesures que han pres converteixen els no vacunats en empestats i a mi em sembla bé. Si decideixes no vacunar-te, allà tu».

Risto rep ànims de seguidors i companys

Només desvelar-se que Mejide té coronavirus són molts els fans que han volgut enviar-li missatges de suport en aquest moment. Li han escrit coses com «A cuidar-se, per desgràcia més tard o més d'hora caurem tots. Una abraçada gran, crack».

I en aquesta mateixa línia li han tramès: «Millora't» o «Ànim, que a mi em van portar el mateix regal els Reis Mags».

Així mateix, són nombrosos els amics i coneguts que han volgut enviar-li energia positiva en aquesta situació. Aquest seria el cas d'Adriana Abenia, Marta Flich, Santi Millán, Barei, Carme Chaparro o Toñi Moreno. Aquesta, que també ha hagut d'estar confinada pel virus, li ha escrit: «Molt ànim, company».

Toñi Moreno somrient
Toñi Moreno ha enviat un missatge de suport a Risto | GTRES

Tot i això, també li han enviat els seus millors desitjos des d'Irma Soriano fins a Pilar Rahola passant per Camela, Emmanuel Esparza o Rosa Tous.