Muntatge de María Patiño i Isabel Pantoja

María Patiño descobreix el problema real d'Isabel Pantoja i es queda sense alè

María Patiño ha tingut accés a una informació important a 'Socialité'

María Patiño, periodista i presentadora de Telecinco, porta molt temps treballant a la premsa del cor i té informació important. Recentment ha tingut accés a un testimoni que podria marcar un abans i un després a la biografia d'Isabel Pantoja. La tonadillera travessa un dels seus pitjors moments i Patiño ha descobert quin és l'origen de tot.

María Patiño sempre ha estat força crítica amb Isabel Pantoja, ja que considera que la trajectòria mediàtica de la cantant està plena d'errors. Tot i això, ha decidit trepitjar el fre i informar des de la calma perquè sembla que la situació és alarmant. La periodista Marisa Martín-Blázquez, col·laboradora del programa 'Viva la Vida', té una opinió molt clara sobre això.

Marisa Martín-Blázquez pensa que Isabel ha tocat fons perquè no sap com resoldre tots els problemes que té pendents. D'una banda hi ha la seva delicada situació financera, de l'altra la guerra que té amb el seu fill Kiko Rivera i ara s'haurà d'enfrontar al pitjor enemic. La cantant s'ha assabentat que la seva exparella Julián Muñoz protagonitzarà un documental que promet ser explosiu.

María Patiño ha emès unes imatges a 'Socialité' que estan donant molt què parlar perquè posen sobre la taula un debat interessant. És un vídeo en què Julián Muñoz revela l'origen de tots els conflictes que té la mare de Kiko Rivera. «El pitjor que li ha passat a la vida és tenir els amics que té, que no tenen res a veure amb el món de l'espectacle», declara referint-se a Isabel.

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja pateix una crisi molt greu | Telecinco

Isabel Pantoja, segons la informació de María, només té relació amb un cercle estret que ha sabut guanyar-se la confiança de la cantant. La presentadora de 'Socialité' ha donat la cara per la tonadillera perquè els seus companys li han dit que passa per un moment crític. Els col·laboradors de 'Viva la Vida' insinuen que Isabel podria estar pensant a prendre decisions desesperades.

María Patiño, emmudeix 

Patiño porta molt temps seguint la vida d'Isabel Pantoja i té prou informació per tombar la tonadillera. És cert que la cantant no s'ha comportat bé en determinats moments, però també és cert que ara necessita ajuda. La periodista Pilar Vidal, col·laboradora de 'Viva la Vida', assegura que l'exparella de Julián Muñoz està completament perduda.

Pilar Vidal no s'atreveix a donar dades concretes, però ha deixat a l'aire una teoria que ha fet saltar totes les alarmes. «La situació és delicada, fins al punt que podria haver succeït... no li posarem nom, però han parlat d'ansietat. Ara mateix el més recomanable és que no estigui sola perquè cal veure els senyals perquè després no vinguin els penediments», ha dit l'experta.

Julián Muñoz, en unes imatges que ha emès 'Socialité', acusa la seva exparella Isabel de tenir un problema amb els diners. Seguint el seu discurs, està obsessionada amb el poder i el benestar, fixació que hauria provocat els grans turments de la seva biografia. Aquestes declaracions han fet somriure María, presentadora de l'espai, perquè pensa que és Julián qui pateix realment el problema anterior.

Isabel Pantoja derrota Telecinco a la distància

Isabel fa molt temps que està en silenci perquè no se sent amb forces per donar resposta als rumors que circulen sobre la seva persona. Tot i això, els seus fans han parlat per ella i estan disposats a fer qualsevol cosa per fer justícia. Les xarxes socials s'han plegat de comentaris de gent que exigeix a Telecinco que deixi respirar la tonadillera.

Pantoja no només és una estrella al món de la cobla, també és un personatge molt influent dins de la crònica social. És cert que té a l'esquena un exèrcit d'enemics força potent, però també hi ha molts espectadors que estan al seu costat. Aquests darrers s'han mobilitzat per demostrar que la mare de Kiko Rivera no està tan sola com tothom pensa.