Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Octavi Pujades

L'actor Octavi Pujades des del llit d'un hospital: «Ho intentarem»

Octavi Pujades ha viscut un dia de Reis a l'hospital que trigarà molt temps a oblidar

Octavi Pujades, famós actor de la mítica sèrie d'adolescents 'Al salir de clase', segueix donant mostres de l'afecte que li dona al seu pare. I és que el progenitor de Pujades està ingressat a l'hospital des de fa unes setmanes i l'intèrpret el visita cada cop que pot.

Aquest Nadal no ha estat gens positiu per al bo d'Octavi, que ha vist com el seu pare va ser hospitalitzat en un centre mèdic. El cas és que era un dia diferent per al patriarca i els responsables de l'hospital li van permetre a Pujades fer-li una visita.

I és que n'han fet una excepció dins les rigoroses mesures que han tornat als centres mèdics per l'auge d'Òmicron.

Octavi Pujades en un photocall
Octavi Pujades ha pogut visitar al seu pare en un hospital | Europa Press

Pujades, que té moltíssims seguidors a les xarxes socials, ha decidit publicar un post al costat d'una foto del seu pare malalt. Una imatge tendra que ha estripat completament els seus 326.000 'followers' d'Instagram.

La visita més esperada d'Octavi Pujades a l'hospital

Pujades s'ha fet una selfie i l'actor surt amb un EPI, totalment protegit per preservar la salut del seu progenitor. Alhora, l'ingressat està ajudat per un respirador. «Regalàs de Reis, gràcies a l'equip de la Clínica he pogut visitar el patriarca», començava el seu post abans de confessar als fans les notícies més positives respecte al seu estat.

«Està millor i, òbviament, com a boig per sortir-ne (tot i que està ben atès). Li queden encara uns quants dies, però està bé i li donaran aviat l'alta», ha dit Pujades des de l'hospital.

«Ell demana anar a casa i, malgrat l'embolic que suposa i de les cures que requereix, ho intentarem. Quan es va partir el fèmur i va tornar ni tan sols l'esforç combinat de Fernando i jo ho va fer viable, però aquest senyor té més vides que un gat. En breu, estarà al seu sofà davant de la seva tele, on està millor, que Déu ens agafi confessats i a veure si ens donen les forces», finalitzava.

La sorpresa d'Anna, la parella d'Octavi Pujades

La visita que va fer al seu pare a l'hospital no va ser l'única sorpresa que va viure aquest dia de Reis el conegut actor espanyol. La seva parella, l'actriu Anna Senan, li tenia guardat una cosa molt especial que aquest ha explicat només despertar-se aquest divendres.

Octavi Pujades en un photocall
Octavi Pujades viu uns dies complicats | Europa Press

«Ahir, després dels regals en família i de visitar per fi al meu pare, se'ns va fer l'hora de dinar. Així que Anna Senan i jo vam passar per casa seva, vam recollir la Lydia, la seva mare. Ens vam fer una passejada i ens vam asseure a la terrassa d'un restaurant japonès al solet de gener», comença explicant.

«Allà, parlem, riem i ens vam posar les botes, i el que és més important: vam passar una bona estona junts. Perquè el veritable sentit d'aquestes festes és demostrar als teus que els vols. I comprar coses està molt bé, però passar temps amb ells és el millor regal», expressava abans d'acabar aquest emotiu text.

«Com vaig dir ahir, aquest Nadal ha estat estrany i difícil al principi. Però li hem fet una finta al virus i a les circumstàncies i les hem acabat de la millor manera possible, en família. T'estimem, Lydia, per molts àpats, sopars i el que s'escapi, junts», li deia a la seva xicota un enamorat Octavi Pujades.