Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paula Vázquez durant la presentació de Celebrity Bake Off España

Paula Vázquez i la seva malaltia silenciada: caiguda de cabells i atacs

Paula Vázquez confessa el calvari que va haver d'afrontar

Paula Vázquez ha tornat a la televisió després d'un temps on la popular presentadora s'ha mantingut al marge del focus mediàtic. La gallega s'ha posat al capdavant de 'Celebrity Bake Off Espanya', disponible a la plataforma Amazon Prime.

La periodista està feliç i il·lusionada amb aquest nou projecte on diversos famosos competeixen per convertir-se en el millor reboster. Tot i aquest nou programa, aquests anys no han estat gens fàcils per a ella. Ara que les malalties mentals han esdevingut tema de debat, Paula Vázquez ha confessat els problemes de salut que va patir durant anys.

Paula Vázquez confessa el seu drama personal

Paula Vázquez va saltar a la fama a la dècada dels 90. El seu somriure etern així com la seva espontaneïtat la van situar al capdavant de nombrosos programes de televisió. No hi havia espai on la cabellera rossa i el seu espectacular físic deixessin indiferent ningú.

De mica en mica, però, la de Ferrol es va anar allunyant de la petita pantalla així com del focus mediàtic. Ara, Paula Vázquez torna amb un nou programa que li ha tornat la il·lusió.

I és que fa anys que Paula Vázquez va haver de fer front a uns problemes de salut que van acabar passant-li factura. En una entrevista a 'Vanity Fair', la carismàtica presentadora ha parlat obertament sobre el seu drama particular on l'ansietat i la depressió van marcar la seva vida.

Foto d'arxiu de Paula Vázquez
Paula Vázquez en una imatge d'arxiu. | Cedida

Uns problemes de salut mental que, malauradament, són molt més freqüents del que pensem. En el cas de Paula Vázquez, les conseqüències de la malaltia es van fer visibles en l'aspecte físic.

«Em va caure el cabell i tenia tots els símptomes d'una depressió», confessa. Tot i això, Paula Vázquez reconeix que no va parar atenció en això, centrada com estava «en tota la resta», menys en el seu benestar.

Afortunadament, es va posar en mans de professionals i va aconseguir «obrir els ulls» a temps. Al costat dels metges, va aprendre a «no posar afecte allà on no me'n donaven a mi». Una cosa que la presentadora assenyala haver fet tota la vida.

Paula Vázquez: «La vida real em supera»

Paula Vázquez explicar en l'entrevista com la seva salut va començar a flaquejar. La depressió que no va saber identificar la va portar a patir atacs d'ansietat que es produïen quan no estava immersa en algun projecte professional.

Per a la gallega, la feina es va convertir en la manera d'evadir-se de la realitat. Per això, quan no tenia cap feina a la vista, ella patia. «La vida real em supera, no m'agrada», reconeixia a l'entrevista.

Actualment, Paula Vázquez va a sessions de psicoanàlisi per intentar trobar l'equilibri entre les seves emocions i la seva salut mental. Una tasca amb què està molt conscienciada i en què treballa diàriament.

A més, la presentadora també ha trobat a l'esport un altre aliat per «mantenir el cap controlat», ja que «és fàcil que se te'n vagi una mica». Actualment, Paula Vázquez viu a cavall entre Madrid i Galícia on es refugia i passa el temps amb la família.

Sobre si vol formar una família, la de Ferrol va confessar a 'Lecturas' que no té parella, encara que això no li impedeix convertir-se en mare. De fet, el 2015 va congelar els seus òvuls i quan se senti preparada, farà el pas.

«Ja no espero que aparegui el company ideal», assenyalava. «Estic esperant trobar jo el meu moment», va explicar Paula Vázquez.