Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

José Ortega Cano pren una decisió després de quedar-se sense Ana María Aldón

José Ortega Cano ha hagut de separar-se temporalment d'Ana María

José Ortega Cano va ser un dels millors toreros de la seva època, però actualment tothom parla d'ell pels tempestuosos problemes personals que té. Va estar casat amb la gran Rocío Jurado, i després que ella morís va començar una nova vida amb Ana María Aldón, una dissenyadora força discreta amb qui es va acabar casant. I la veritat és que el matrimoni són una parella molt perseguida per la premsa rosa, motiu pel qual no poden amagar cap secret.

L'extorero fa uns quants mesos que és al centre dels focus perquè Rocío Carrasco, la seva antiga fillastra, s'ha proposat fer història a la televisió. Suposadament, ell la va trair en el seu pitjor moment. I és que Rociíto assegura que li va donar l'esquena i es va posicionar a favor d'Antonio David Flores. El passat, però, sempre torna, i el vidu de Rocío Jurado està pagant pel presumpte error que va cometre.

Imatge d'Ortega Cano pel carrer amb la mascareta posada
Ortega Cano prefereix no parlar de la seva vida privada | Europa Press

Ara ha pres una decisió per a protegir-se de l'enrenou mediàtic: guardar silenci i no pronunciar-se sobre cap polèmica. Està cansat d'aguantar certs rumors i pensa que el millor per a ell i la seva família és mantenir-se al marge de l'escàndol. Per aquest motiu, no ha donat explicacions sobre un fet que no ha deixat ningú indiferent: ha passat els Reis sense Ana María, la seva dona.

La dissenyadora i el seu fill José María, l'únic fill que té amb l'extorero, suposadament han passat la nit i el dia de Reis sols. L'agència Europa Press assegura que Ortega Cano no ha pogut estar en companyia de la seva dona peR certs problemes de salut que ella té. Recordem que Aldón ha hagut d'estar aïllada per les circumstàncies provocades pel coronavirus.

Ana María treballa de col·laboradora a Telecinco, així que no té més remei que donar resposta a certs escàndols que afecten la seva vida privada. No obstant això, és una persona bastant discreta i en cap moment ha concedit entrevistes explosives. Va participar a 'Supervivientes 2020', concurs que la va llançar a la fama, i des de llavors s'ha mantingut en segon pla.

José Ortega Cano farà front a Rocío Carrasco

Ortega Cano ha passat sol part del Nadal perquè Ana María, el seu fill José María i Marina, la persona que treballa a casa seva, han estat confinats. No obstant això, el torero és un home fort i està disposat a fer qualsevol cosa pel bé de la seva família. Aquesta és una de les raons per les quals s'enfrontarà a Rocío Carrasco, però ho farà d'una manera especial.

Es nega a batallar amb Rociíto als platós de televisió perquè ha trobat un escenari molt més adequat: els jutjats. Ha aconseguit el millor equip d'advocats del mercat per a intentar silenciar la filla de Rocío Jurado, la seva primera dona. Tot i això, Carrasco té més força que mai i ha decidit lluitar contra qualsevol obstacle per a fer justícia.

Ana María Aldón en un photocall
Ana María Aldón vol protegir el seu marit, Ortega Cano | GTRES

Ana María Aldón s'ha convertit en una de les grans víctimes de la guerra familiar, tot i que no té res a veure amb els conflictes del seu home. I s'ha vist obligada a donar explicacions sobre determinats aspectes que li resulten incòmodes. Intenta ser el més prudent possible, però és inevitable que acabi embolicada en certes polèmiques.

José Ortega Cano amaga la seva estratègia

Ortega Cano té una gran experiència al món de l'espectacle i fa molt de temps que tracta amb periodistes del cor. Aquesta és una de les raons per les quals prefereix guardar silenci i no explicar com pretén derrotar Rocío Carrasco als tribunals. Tampoc s'ha pronunciat sobre com està d'ànim, ja que sap que tota la informació que doni es podria utilitzar en contra seu.

Ana María és un dels grans suports de l'extorero, així que vol fer-li costat per a superar la tempesta junts. La tertuliana de Telecinco està aprenent a passos de gegant i ha descobert una fórmula perfecta per a lluitar contra els seus enemics. Sap que el millor és ser discreta i no treure a la llum cap dada que pugui comprometre el seu home.