Ana Obregón plorant

Ana Obregón esclata amb el que li ha passat al seu pare i publica un missatge esfereïdor

La presentadora tanca el Nadal més trist de la seva vida amb un missatge molt dur

Ana Obregón no ha passat les millors festes de Nadal de la seva vida.

Al dolor que sent per l'absència del seu 'nen', fa uns dies s'hi va sumar una altra mala notícia. Havia donat positiu de covid-19 i no va poder presentar les Campanades de Cap d'Any amb la seva companya Anne Igartiburu.

I per si no n'hi hagués prou, l'actriu i biòloga es va emportar un altre revés. Igual que ella, el seu pare, Antonio, havia donat positiu de coronavirus, i així ho va explicar ella a les xarxes socials.

«Ni tan sols he pogut veure el meu pare, que, per cert, s'ha contagiat, i amb 95 anys no té ni un símptoma. Això em demostra la importància de les vacunes, que tant de bo poguessin arribar a tot arreu del món, perquè seria l'única manera de posar fi a aquesta pandèmia», va escriure.

Ha sigut el segon Nadal sense el seu fill i el primer sense la seva mare, i a sobre, ha hagut de passar totes les festes aïllada. Així les coses, Ana va confessar als més de 860.000 seguidors que té a Instagram que estar tants dies sola en aquestes dates li ha passat factura.

Ana Obregón i els seus pares
Fa uns mesos, Ana Obregón va perdre la seva mare, i ara el seu pare s'ha contagiat de covid | GTRES

Ella mateixa va compartir aquests pensaments al seu compte i va deixar els seus fans molt preocupats. «No us puc negar que està sent el Nadal més trist i difícil de la meva vida, però aquí estic, a casa meva, sola i confinada».

El punyent missatge d'Ana Obregón després d'anunciar que el seu pare ha donat positiu

Dos dies després de comunicar que el seu pare, Antonio, s'havia contagiat de covid, Ana Obregón ha volgut tancar aquest Nadal amb una publicació en què ha recordat el seu fill. «Ja no tinc por de res. Ni de la foscor, que amb la teva llum forma aquest vespre tan preciós del dia de Reis. Ni de la solitud disfressada de destí», ha començat dient.

Ana Obregón i el seu pare, Antonio
Ana Obregón i el seu pare, Antonio, que ha donat positiu de coronavirus | GTRES

«Ni del dolor vestit d'esperança. Ja no tinc por ni de la por. Ni de la vida sense tu i molt menys de la mort amb tu. Gràcies, Aless, amor meu, el meu tot. M'has concedit la veritable llibertat», ha publicat la presentadora de televisió.

La nostàlgica carta als Reis Mags

D'altra banda, en ple dia de Reis, Ana va trobar l'última carta que el seu fill, Álex Lequio, va escriure als Reis Mags. Tal com explica l'actriu, cada any mare i fill escrivien els seus desitjos en un paper, però aquesta tradició es va acabar fa un any, quan va morir el jove.

Aquest any, l'actriu i presentadora ha escrit una carta molt emotiva en què recorda el seu fill mort i demana que la gent que estima tingui la millor salut possible.

Ana Obregón i Álex Lequio
Ana Obregón no hi ha dia que no pensi en el seu fill mort, Álex | La Noticia Digital

«Crec que no els demanaré res per a mi, perquè a mi no em fa falta res. Aquest any els demano que regalin salut a tothom que hagi sigut bona persona. I per a mi, si és possible, els demano que em segueixin donant forces per a seguir perdonant-me la vida cada dia», ha escrit en aquesta carta tan particular.

I finalment, adreçant-se als seus seguidors, ha dit: «Sabeu que cada any tenia un ritual amb el meu nen, i els escrivíem una carta amb els nostres desitjos, els quals espero que rebessin. Avui he trobat la que els vaig enviar fa dos anys. La carta en què els demanava que salvessin la vida al meu fill perquè era la persona que més estimava del món, i no em van fer ni cas».