Fotomuntatge de Rocío i David Flores

Rocío i David Flores Carrasco, a punt per a capgirar-ho tot i fer callar boques

Els germans podrien sentenciar la seva mare si revelen els seus secrets més ocults

 Aquesta setmana, David Flores Carrasco ha sigut testimoni de la crida que Rocío Flores ha fet a la seva mare, Rociíto, per a intentar arreglar les coses, però encara no han parlat. La filla de Rocío Jurado no se sent preparada per a tenir un cara a cara amb els seus fills després de la pallissa que la jove li va propinar fa nou anys i mig.

David va veure com la relació entre elles es va trencar, i després de l'emissió de la docusèrie, semblava que era totalment irrecuperable. El canvi que hi ha hagut aquesta setmana és que Rocío Flores ha tornat a construir ponts perquè la seva mare se li acosti, cosa que ara mateix és bastant improbable que passi.

Rocío Flores podria fer el pas

Fa uns dies, a Gloria Camila, germana de Rociíto i tieta de David i Rocío, se li va preguntar per aquest assumpte, i va opinar que aquesta teòrica trobada s'hauria de fer en privat. «Abans de fer-ho públicament, potser és moment de dir: "ho parlaré amb els meus fills en privat». Potser llavors tindran la conversa que necessiten», va començar a dir al plató de 'Ya son las ocho', programa on fa de col·laboradora.

Fotomuntatge de Rocío i David Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco fa anys que no es parla amb els seus fills, Rocío i David | La Noticia Digital

Així doncs, Gloria no va tenir problema a admetre que mare i filla han de parlar si volen arribar a un acord comú de reconciliació.

Després d'aquestes paraules, la filla d'Ortega Cano va remarcar que no tota la família treballa als mitjans de comunicació de la mateixa manera. «Uns d'una manera i els altres, d'una altra», deia la tertuliana al plató de 'Ya son las ocho'. Beatriz Cortázar, per la seva banda, va defensar Rocío Flores al·legant que la jove ha trucat a la seva mare en més d'una ocasió i que aquesta l'ha ignorat.

«Per a respondre-li, necessita una sèrie de Netflix, i faria callar més d'una boca»

«Per a demanar perdó, t'han d'agafar el telèfon», sentenciava la comunicadora. Unes paraules que van derivar a que a la taula de debat es parlés del comportament que Rocío Flores té a 'El programa de Ana Rosa'.

«Rocío Flores no ha contestat, i tampoc ha dit res de la seva mare. Si hagués de respondre i fer una sèrie documental, no només diria "aquí em tens, quan vulguis"», afirmava Beatriz Cortázar.

«Mai ha entrat en detalls ni ha explicat la seva història. Per a respondre-li, necessita una sèrie de Netflix, i faria callar més d'una boca», va prosseguir Gloria Camila a plató.

Rocío Carrasco en un plató de televisió
Rocío Carrasco no se sent preparada per a parlar amb els seus fills | Telecinco

De moment, Rocío Flores ha tingut un perfil baix a 'El programa de Ana Rosa'. Tot i que sí que ha parlat sobre la seva mare, mai ha explicat amb detall molts moments de la seva vida que podrien capgirar la història que va relatar a la docusèrie.

Tot pot canviar després de la crida de Rocío Flores

Rocío ha preferit callar, però tot pot canviar. Igual que va fer la seva mare, podria treure aquestes vivències a la llum en una exclusiva per a alguna revista o en un programa de televisió.

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores es va emocionar en directe parlant de Rociíto | Mediaset

Tota la seva família està a l'expectativa pel que pugui passar. Rociíto ja va explicar la seva història en tretze capítols. Es va quedar molt a gust i no va deixar en bon lloc la seva filla. Cosa que ella sembla que comença a oblidar, i prefereix construir ponts amb la seva mare per a intentar reconstruir una relació que està totalment trencada.

Cal assenyalar que en plena emissió de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', Rocío Flores va deixar de veure-la per «salut mental». No li feia cap bé tornar a viure alguns episodis de la seva vida i va preferir no veure'ls per decisió pròpia.