Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de diversos presentadors de Telecinco

El 2022, any de ruptures: una altra parella de Telecinco se separa

Una de les parelles més conegudes de la cadena ha trencat

Telecinco viu una autèntic allau de ruptures sentimentals entre les cares més famoses que hi treballen.

El 2021 va acabar amb la separació de Christian Gálvez i Almudena Cid. I el 2022 ha començat amb la de Tamara Gorro i Ezequiel Garay. Però no són les úniques. Lola Mencía, exconcursant de 'La isla de las tentaciones', i Iván Rubio també s'han separat.

Ha sigut ella qui ha donat rellevància a la ruptura parlant dels motius que l'han provocat.

Imatge de la parella
Lola Mencía i Iván Rubio han trencat | Instagram
 

La ruptura de Lola Mencía i Iván Rubio

Fa uns dies, Iván i Lola van decidir trencar la relació. I això va ser poc després d'haver-se compromès oficialment. Ell li va que es casessin, i ho va fer d'una manera molt singular: sota l'aigua, mentre practicaven submarinisme.

El futbolista va ser qui va anunciar que ja no hi hauria casament. Va ser mitjançant les xarxes socials, on va revelar: «Ja no estem junts. Ha sigut per culpa meva, i ho assumeixo».

És més, va deixar clar que la relació «estava molt deteriorada» i que «no hi havia marxa enrere».

Després d'aquesta notícia, es va generar un gran enrenou entre els seguidors de la parella. I més encara quan van protagonitzar algun enfrontament via xarxes.

Lola Mencía decideix parlar de la ruptura

Amb l'arribada del 2022, l'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' ha decidit parlar sobre la separació. Ho ha fet a través del seu canal d'Mtmad, 'Wild Lola', per a fer callar rumors i posar fi a les polèmiques amb Iván.

Ha sigut molt clara, i ha confessat per què han trencat. «Hem passat una ratxa dolenta perquè vaig veure unes converses que no em van fer cap gràcia, i vaig estar a punt de deixar-lo i tornar a Lleó. Em va demanar que em quedés a Benidorm perquè em volia demostrar que m'estimava, i que confiés en ell», ha manifestat.

«Em vaig quedar, i ens vam donar una segona oportunitat. Li vaig demanar que fes coses perquè jo recuperés la confiança i aquesta màgia que perds quan algú et decep. Vam anar a Roma i ens ho vam passar molt bé. Va ser el millor viatge de la meva vida».

Primer pla de Lola Mencía
Lola Mencía ha parlat de la ruptura | Xarxes socials

L'escapada els va anar de meravella, però poc després tot va acabar fent-se malbé.

Ella va viatjar a la seva terra natal per a veure la família, i aleshores va veure coses que no li van agradar. «Per Instagram em van començar a arribar unes coses. En altres circumstàncies, poden ser ximpleries, però després del que havia passat, no em feien gràcia», assegura Lola.

«Li ho vaig enviar i li vaig dir que em semblava malament que posés 'm'agrada' a noies, però em va dir que ho havia fet sense cap mena d'intenció. Allà va quedar la cosa, però després em van començar a arribar coses que ja eren una mica més greus. Vam tenir una discussió molt forta. Li vaig dir: "fiins aquí", i ell, per fotre, va començar a seguir noies, i així vam començar la guerra a Instagram».

Guerra que va acabar amb Iván fent pública la ruptura.

Lola parla de com està i de si hi ha possibilitat de reconciliació

I la jove ha seguit dient: «Ho vam deixar i ens vam bloquejar, però després vam tornar a parlar. Ha sigut una muntanya russa, perquè un any no s'esborra així com així. Volem tornar, però al mateix temps sabem que ens hem de donar un temps».

Aquestes paraules poden crear confusió sobre la relació que tenen actualment. Per això, Lola ha afirmat: «Ara mateix no estem junts, però vull tenir una relació cordial amb ell perquè me l'estimo molt, tot i que hagi passat el que ha passat. Hem tingut una història d'amor preciosa».

Iván Rubio i Lola Mencía fent-se un petó
Lola Mencía està patint molt per la situació amb Iván Rubio | Instagram

En aquest punt, Mencía ha reconegut que està travessant un moment molt dur. «Tot això és difícil, i ho estic passant molt malament. He tornat a parlar amb la meva psicòloga, perquè realment ho necessito. No aconsegueixo assimilar el que està passant», ha exposat.

«A vegades l'odio, a vegades l'estimo. A vegades no vull tornar i a vegades sí. En fi, estic feta un embolic». I ha afegit: «El resum és que ho hem deixat perquè jo he sentit que m'ha estat deslleial».

Finalment, ha confessat que anirà a parlar amb bruixa perquè li aclareixi no només el present, sinó també el futur.