Rocío Flores i Gloria Camila

Rocío Flores guanya la partida a Gloria Camila i és la preferida de Telecinco

La filla d'Antonio David ha aconseguit eclipsar a la seva tieta

Des que irrompés al món de la televisió, Rocío Flores s'ha consolidat com el fitxatge revelació de Telecinco. Concretament arran de la docu-sèrie de la seva mare, la jove passava de viure gairebé a l'anonimat a ser una de les grans estrelles de la cadena.

Tant és així, que fins i tot ha aconseguit eclipsar a la seva tia, Gloria Camila. Encara que, era Kiko Jiménez, ex de la filla d'Ortega Cano, qui posava sobre la taula la possible rivalitat existent entre totes dues.

Rocío Flores amb posat seriós a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores es trenca en parlar de la seva mare | Mediaset

És més, el col·laborador considera que és una lluita d'egos: «Sé com són. Només cal veure el canvi que ha donat Rocío Flores arran de ser a la televisió. Es ven com una 'influencer' d'èxit».

Una cosa, que segons sembla, podria haver donat lloc a certa gelosia entre tia i neboda. «Gloria abans era la líder i el capitost, ara la protagonista és Rocío Flores i tots els micròfons van cap a ella», afirmava amb seguretat Kiko.

Gloria Camila al plató de 'Ya son las ocho'.
Gloria Camila Ortega | Telecinco

«Rocío era una nena quan venia amb nosaltres, gairebé la vam apadrinar, i no disposava de cap nivell adquisitiu. Ara ella ja no depèn de la Gloria per sortir i entrar. Al final això també et distancia», explicava.

De mica en mica, la neta de La Jurado ja s'ha anat acostumant a les càmeres i a ser-ne la protagonista. Així, recentment arremetia contra aquells que l'ataquen de manera constant a 'Sálvame'.

«Soc una persona que intenta avançar en la vida. A mi, la meva mare em fa mal, i el dia que ella vulgui, aquí estem. Jo no me n'aniré mai perquè és la meva mare encara que no estic d'acord en moltes coses», deia Flores.

D'aquesta manera, la jove llançava una nova indirecta a Carrasco: «La respecto i l'estimaré igual perquè és la meva mare. M'ha parit, l'estimo i em fa mal».

Alhora, els seus companys i el seu cercle més proper no dubten a opinar que «Rocío Flores està estenent més ponts amb Rociíto que Gloria Camila amb la seva germana».

Rocío Flores i Gloria Camila, dues postures diferents enmig de la guerra familiar

D'altra banda, Isa Pantoja, que també travessa una situació familiar complicada, comentava que «arriba un moment en què cal escoltar totes les parts, i en aquest cas, ella s'ha obert i ha explicat el que ha considerat».

«Ella s'ha mantingut callada no perquè hagi volgut, sinó perquè ha pensat que si dona la seva opinió, la posaran verda. Al cap i a la fi és necessari, ella també necessita desfogar-se. Hi ha gent molt perjudicial i al final explotes», opinava.

Rocío Flores amb cara de circumstàncies a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores s'emociona a plató | Mediaset

«Què més pot fer perquè la seva mare parli amb ella? Hauria de fer un pas més enllà i dir que en el seu moment es va equivocar i demanar-li perdó. Això és un pas, perquè intentar que ella deixi el seu pare de banda o que no tingui relació amb el pare és complicat», assenyalava.

Per la seva banda, Gloria Camila es mostrava molt més implacable amb la seva germana: «He necessitat moltes vegades una germana i no l'he tinguda».

Gloria Camila i Rocío Flores amb mascareta durant l'homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado
Gloria Camila i Rocío Flores han estat sempre molt unides | GTRES

Així, la filla d'Ortega Cano sentenciava: «A mi de què em serveix que signis ser tutora si després quan et necessito no has estat. Firmar un paper no vol dir després que es dugui a terme», al·legava sobre la seva adopció i el paper decisiu que jugava Carrasco.

«Cada vegada estic més perduda», matisava Ro Flores. «Cada vegada entenc tot molt menys, és una cosa que s'hi hauria de preguntar...», deia sobre l'afany de la seva mare a ignorar-la.

«Si no vol referir-se a mi quan li pregunten, està en el seu dret... els seus fills són aquí i quan vulgui doncs som aquí». I per afegir més llenya al foc, el recent homenatge que Rociíto rendia a 'la Més Gran' reobria velles ferides.

«Veure la meva àvia em recorda tota la meva infància, donaria tota la meva vida per tornar a estar amb ella, com que això no ho tinc doncs res, aquestes pertinences són seves i que ella faci el que consideri oportú», confessava Rocío.