Fotomuntatge de Bertín Osborne i la infanta Elena

La infanta Elena i Bertín Osborne, la parella que té «possibilitats» aquest 2022

Segons certs 'indicis', la infanta Elena i Bertín Osborne podrien tenir una relació amb futur

Amb l'arribada del 2022 s'està parlant dels famosos que tindran un fill i també de les noves parelles que es podrien formar.

 

I cal dir que una de les més sorprenents seria entre la infanta Elena i Bertín Osborne.

És més, hi ha qui creu que aquesta relació es podria consolidar i tenir molt de futur.

De moment no hi ha cap rumor que indiqui que Elena i Bertín estiguin junts. Simplement, ha sortit una publicació que, després d'analitzar els signe del zodíacs de cada un i altres factors, determina que podrien tenir una relació molt sòlida. Ja veuràs per què.

La infanta Elena i Bertín Osborne, una parella amb possibilitats

En cap moment han circulat especulacions que ens vinguin a indicar que el cantant de ranxeres i la germana del Rei siguin parella. No obstant això, el diari 'ABC' ha estudiat els astres de cada un i ha arribat a la conclusió que podrien formar una parella amb molt de futur. Sí, que si l'amor entre ells existís, podria triomfar.

Hi ha diversos motius pels quals una història entre la infanta i Bertín es consolidaria. El primer és que tots dos són Sagitari i es compenetren molt bé amb persones del mateix signe.

La infanta Elena fent hípica
Tant Elena com Bertín són uns apassionats dels cavalls | GTRES

I cal afegir que tots dos tenen una ideologia política de dretes i que els encanta gaudir al màxim de la vida. Això sense oblidar que són uns apassionats del món dels cavalls, dels toros i fins i tot de la caça. A més, tots dos es troben en la mateixa situació sentimental: estan solters després d'haver-se separat.

Però això no és tot. També els uniria la passió pel camp i per la ciutat de Sevilla, on ella es va casar amb Jaime de Marichalar i on ell viu.

Vaja, que, si es creuessin pel camí, Elena i Bertín podrien viure un amor durador i còmplice. I si això passés, hi hauria una autèntica revolució a Espanya, ja que a les polèmiques referents als diners i a l'amor que involucren la família reial s'hi uniria la història de la infanta amb algú que ha evadit pagar impostos.

Primer pla de Bertín Osborne
Si Bertín Osborne i la infanta Elena iniciessin una relació, es generaria molta polèmica | GTRES

 

Altres parelles singulars de famosos que podrien triomfar

'ABC' ha revelat que, d'acord amb el que diuen els astres, hi ha altres celebrities que també podrien formar parella i viure històries d'amor amb moltes probabilitats de consolidar-se i fer-los gaudir de l'amor durant molt de temps.

Una relació que tindria possibilitats de futur seria entre Iker Casillas i Laura Corradini, coneguda professionalment com a Chenoa. Pel que sembla, el signe del zodíac de cada un es complementa amb el de l'altre i, a més, comparteixen valors. Ens referim a l'honestedat, a l'esforç i fins i tot a la solidaritat.

De la mateixa manera, s'entendrien perquè tots dos han sigut ídols de masses i han tingut molt d'èxit.

Això sí, hauríem de tenir en compte que ella té caràcter i és molt sociable, mentre que ell és més aturadet. També els separa el fet que la cantant sempre ha parlat públicament de les seves parelles, mentre que l'exfutbolista prefereix mantenir la seva vida privada allunyada dels focus.

Fotomuntatge de Chenoa i Iker Casillas
Chenoa i Iker Casillas podrien tenir una relació sòlida | La Noticia Digital

Una de les parelles més sorprenents de què parla el diari esmentat i que agradaria a més d'un és entre Aitana i Dani Rovira. Podria funcionar perquè els seus signes zodiacals, Càncer i Escorpí respectivament, formen la millor combinació de tot l'horòscop.

Tenen en comú que tots dos són molt treballadors, que són uns apassionats dels animals i que es troben en un moment professional molt bo.

Dani Rovira somrient
Si s'enamoressin, Dani Rovira i Aitana podrien tenir una relació molt estable | GTRES

Si aquestes possibles relacions t'han semblat una bogeria, no ho són menys altres històries que, segons ha sortit publicat, podrien tenir futur. Ens referim a la de Dani Martín amb Malú i a la d'Adriana Ugarte amb Chino Darín. Però la més fascinant de totes seria la que formarien Nawja Nimri i Cristiano Ronaldo.