Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Christian Gálvez

Christian Gálvez, a punt de quedar-se amb cadira de rodes

Christian Gálvez va patir un accident el 2012 que gairebé el deixa sense mobilitat a les cames

Christian Gálvez s'enfronta a un dels moments més complicat de la seva vida. El presentador intenta refer-se de la separació de la seva parella, amb qui ha conviscut durant més de deu anys.

Però els darrers temps no han estat gens senzills per a ell. El 2019 va recordar al programa de Bertín Osborne un dels capítols més complicats a què s'ha hagut d'enfrontar.

La vida de Christian va poder fer un canvi radical el 2012 quan va patir un greu accident. Va explicar que va estar a punt de perdre la mobilitat a les cames i de quedar-se en una cadira de rodes.

Aquella època va marcar un abans i un després a la seva carrera professional. Es va trencar l'esquena, se li va sortir el disc bicèfal i això li va pinçar el nervi ciàtic. Això afectaria la mobilitat de les extremitats inferiors.

El presentador no va tenir més remei que passar pel quiròfan i tornar a aprendre a caminar. Va ser una experiència de què també va poder extreure conclusions positives.

No vol oblidar que van ser moments molt traumàtics per a ell. Això fa valorar molt més les coses que van venir amb el temps. Va explicar que va haver d'estar una llarga temporada de baixa per recuperar-se del tot.

Christian Gálvez durant una entrevista.
Christian Gálvez durant l'entrevista amb Bertín Osborne. | Mediaset
 

No obstant, en lloc de quedar-se aturat a casa, tenia clar que havia de tornar a la feina com més aviat millor. Tot i les reticències dels metges, li van donar el vistiplau, però amb una condició.

Havia de descansar diàriament 12 hores. «Per cada hora dreta havia d'estar una altra tombat», assenyalava.

De petit ja havia tingut un problema físic que el va portar a consultar un especialista. «Em van posar uns aparells a les cames per dormir, com els de Forrest Gump», apunta. El que buscaven amb allò era «corregir el meu problema de creixement», va destacar.

Christian Gálvez sempre va tenir clar que aconseguiria tot el que es proposés. A una edat molt primerenca va fer els seus primers passos a la televisió com a actor, apareixent a Médico de familia. Era una de les sèries més vistes de l'època i va ser el primer pas per llençar-lo a la fama.

Més tard obtindria un Premi Ondas per l'espai de televisió Desesperado club social. Tot això amb tot just 21 anys. Va ser una etapa una mica complicada per a ell, sobretot perquè «estava molt crescut».

Christian Gálvez en un primer pla.
Christian Gálvez, durant la seva etapa de periodista a 'Caiga quién Caiga'. | Telecinco
 

I és que res no li sortiria com esperava. Després d'aquest reconeixement va pensar que li plourien les ofertes de feina, però no va ser així. Va estar un temps a l'atur, arribant a treballar en una botiga de joguines.

Christian Gálvez va aconseguir l'èxit a Pasapalabra

Després d'un temps hi va haver una trucada que canviaria la vida a Christian Gálvez. Li van proposar incorporar-se a l'equip de reporters de Caiga quien caiga. Va suposar un impuls important en la seva trajectòria professional.

Va veure com el rescataven novament per als mitjans de comunicació després d'un temps apartat de la fama. «Començàvem rient-nos de la gent», recorda amb certa vergonya.

És possible que no fos la feina de la seva vida, ni que estigués còmode exercint de reporter al programa de Mediaset. Però li va permetre obrir-se unes quantes portes més endavant. I això és una cosa que no oblida.

Christian Gálvez i Almudena Cid en un photocall
Christian Gálvez trobaria l'amor a Pasapalabra. | Europa Press
 

Més endavant li arribaria el projecte professional que el va catapultar a l'èxit. Es tracta de Pasapalabra, on aconseguia reunir diàriament milions d'espectadors. Van ser unes quantes temporades en antena, amb unes quotes d'audiència espectaculars.

L'espai del rusc també l'ajudaria a trobar parella. Durant la visita d'Almudena Cid com a convidada va sorgir l'amor entre ells. Van estar més de deu anys junts.

Christian Gálvez i l'exgimnasta formaven una parella estupenda, però la relació es va anar deteriorant amb el temps fins a trencar-se. Ara intenten girar pàgina i escriure un nou capítol a les seves vides.