Imatge selfie de Marc Bartra i la seva parella, Melissa

Marc Bartra i Melissa, una nova parella que se separa: tres fills i una llarga crisi

Marc Bartra i Melissa porten distanciats un temps

Són guapos, famosos i amb diners, però els falta l'amor. O almenys ja s'ha esgotat per a Marc Bartra i la seva noia Melissa Jiménez, ja que la parella ha decidit posar fi a la seva relació sentimental.

Després de vuit anys junts, cinc com a matrimoni, i tres fills en comú d'entre 6 i 1 any, decideixen separar els seus camins. Pel que sembla, Bartra i Melissa haurien pres aquesta decisió a principis de desembre, com recull el portal 'Vanitatis'.

Així doncs, la parella feia temps que arrossegaven una profunda crisi que finalment no van ser capaços de superar. Tot i que el jugador i la periodista van posar-ho tot per arreglar els problemes, finalment no van aconseguir el resultat desitjat.

La decisió sembla estar molt meditada, així que les opcions de reconciliació semblen que són escasses, almenys a curt termini. I és que al contrari que altres parelles, aquesta ruptura té tots els ingredients per ser definitiva, ja que es troben vivint per separat, a cases diferents.

Tots dos ho fan a Sevilla, possiblement perquè el pare mantingui el contacte amb els nens i no apreciïn un canvi excessivament radical. A més, cal no oblidar que el futbolista juga al Betis i que li resulta molt complicat canviar d'aires ara.

Per tant, a terres sevillanes és on ha trobat l'estabilitat que necessita tot esportista. Així mateix, els resultats estan acompanyats de l'equip, i ell té una participació activa en els èxits del conjunt.

Imatge de Melissa i Marc Bartra posant somrient
Marc Bartra i Melissa posaven molt enamorats | Arxiu

Melissa, per la seva banda, va aparcar al seu dia la seva carrera professional per acompanyar el seu noi. Tanmateix, la intenció inicial és que els seus fills no es vegin separats del seu pare perquè volen que creixi amb ell, de moment.

Marc Bartra té contracte amb el conjunt andalús fins al juny del 2023, sense descartar que pugui ampliar-lo alguna temporada més. Però el que es desconeixen són els plans de Melissa, si té previst quedar-s'hi o esperar a l'estiu per traslladar-se a un altre lloc.

La decisió de separar-se, com desvelen alguns mitjans, hauria estat presa de manera conjunta i amistosa, ja que en tot moment es va pensar en el benestar dels infants.

Aquesta parella va començar la seva relació el maig del 2014. Aleshores el futbolista estava fent els seus primers passos a la primera plantilla del Barcelona, on se'l considerava un dels defenses més prometedors del planter blaugrana.

Després d'un any de relació arribaria al món la seva primera filla, Gala, que va néixer l'agost del 2015. Uns mesos més tard la família posaria rumb a Alemanya perquè a falta d'oportunitats al Barça, una bona oferta esportiva va convèncer el jugador per recalar al Borussia Dortmund.

Marc Bartra i Melissa Jiménez, una vida molt familiar i sempre units

La història d'amor de Marc Bartra i Melissa Jiménez es pot considerar molt intensa. L'any 2017 decideixen contraure matrimoni, i a l'abril del següent any naixeria la seva segona nena. Finalment, el petit de la família, Max, va arribar l'octubre del 2020.

Durant tot aquest temps, s'han mostrat com un matrimoni molt unit. Melissa estava cridada a ocupar un paper rellevant en el món del periodisme, sent una de les cares més conegudes dels esports de 'Mediaset'. Tot i això, va decidir deixar-ho tot per acompanyar la seva parella.

Primer pla de Marc Bartra i la seva parella Melissa somrient i mirant a càmera
Marc Bartra i Melissa semblaven una parella molt unida | Instagram

Junts van formar una bonica família, que amb el temps es va anar fracturant. A les xarxes socials sempre s'havien mostrat molt feliços, però en tot aquest temps han hagut de suportar unes quantes crisis.

L'últim cop que se'ls va poder veure junts va ser el mes de setembre passat en un concert d'Antonio José. Malgrat tot això, cap dels dos protagonistes s'hi ha pronunciat, encara que tard o d'hora en donaran alguna explicació. D'aquesta manera, Marc Bartra i Melissa prenen el mateix camí que van iniciar fa uns dies Ezequiel Garay i Tamara Gorro.