Primer pla de Sofía Suescun

Sofía Suescun canvia per complet el seu aspecte en ser apartada de Telecinco

Sofía Suescun ha sorprès amb una autèntica transformació física

Sofía Suescun ha sigut durant molt de temps una de les cares habituals de Telecinco. No obstant això, fa ja set mesos que va desaparèixer completament de la televisió, i els seus seguidors només han pogut saber d'ella i de la seva vida gràcies a les seves xarxes socials.

Uns fans que han estat els primers a descobrir el nou aspecte que llueix la xicota de Kiko Jiménez. Sí, perquè la navarresa ha aparegut a Instagram irreconeixible. I és que, no només s'ha tallat els cabells, sinó que se'ls ha canviat de color, així que ara sembla una altra persona.

Sofía Suescun es mostra com mai l'havíem vist

Durant molt de temps, la guanyadora de 'Gran Hermano 16' i 'Supervivientes 2018' va ser una de les cares comunes de 'Mediaset', motiu pel qual va exercir com a col·laboradora en diferents programes, i fins i tot es va convertir en presentadora d'un espai diari a miTele. D'un dia a l'altre, però, va desaparèixer de la petita pantalla.

Imatge de Sofía Suescun amb el rostre seriós i asseguda a un plató durant un programa televisiu
Sofía Suescun portava mesos allunyada de la televisió i ara està centrada en la seva feina com a 'influencer' | GTRES

Segons sembla, un desacord amb l'esmentat grup de comunicació sobre la seva representació va provocar que aquell decidís no tornar-hi a comptar. I des de llavors és fora de la televisió i només es pot saber de la seva vida a través de les seves xarxes socials. Per això, ha optat per potenciar la seva carrera com a 'influencer'.

Precisament a aquestes xarxes és on ara l'hem pogut veure com mai, amb un aspecte que fa que sigui difícil reconèixer-la. En concret, ha compartit diverses fotografies de si mateixa amb la cabellera llarga i rossa, amb serrell i amb les celles molt més clares.

El seu canvi és realment impactant i sobre aquest ha volgut preguntar als seus fans, dient: «Escolta, llavors em queda bé el ros llarg i celles? Us llegeixo».

Malgrat això, tot sembla indicar que aquesta transformació d'imatge només és fruit d'una sessió fotogràfica. Encara que, qui sap, potser ens sorprèn i aposta definitivament per ella.

Però, el que sí que ha quedat clar és que amics i coneguts de la navarresa no han dubtat a comentar-ne el 'look'. Aquest ha estat el cas de Mercedes Milá, que ha escrit: «Impressionant». I Cristina Tárrega, per la seva banda, ha dit: «M'al·lucina».

Els fans opinen de la nova imatge de Sofía Suescun

Com és lògic, els seguidors incondicionals de la xicota de Kiko Jiménez també han volgut donar el seu punt de vista sobre el nou 'look', i el cert és que hi ha opinions de tota mena.

D'una banda, hi ha els que han rebutjat de ple la seva nova imatge, ja que creuen que li queda molt millor el cabell bru. De fet, ho han deixat de manifest amb missatges com a «Aquest canvi ni de conya» o «No t'afavoreix gens el ros».

També es poden llegir altres comentaris sobre això: «Més maca de morena», «Millor morena i sense tant maquillatge» o «Estàs maca de qualsevol manera. Però a mi realment m'agrades més de morena». I en aquesta mateixa línia es troba: «Rossa no, per favor, molt millor de morena, amb diferència».

Fins i tot alguns han sigut molt contundents i li han dit: «Així sembles Ylenia» o «Estàs fatal d'aquesta manera. Canvia't com més aviat millor. T'estimem».

Sofia Suescun amb un vestit blanc al plató de 'Gran Hermano VIP'
Per a molts dels seus fans, Sofía Suescun està molt més maca de morena | GTRES

D'altra banda, hi ha fans als quals sí que els ha agradat la transformació de Suescun. I ho han expressat en xarxes amb paraules com a «El ros sí, però com t'han pintat la boca no» o «Sembles una deessa».

Així mateix, també han escrit: «Estàs maquíssima, perquè a tu et queda tot bé», «La meva princesa, et queda genial. M'encanta» o «Millor rossa, molt més sexi».