Ana Obregón i el seu pare, Antonio

Només li faltava això a Ana Obregón: la mala notícia que ha rebut el seu pare

Ana Obregón revela a les xarxes socials què li ha passat al seu pare

Aquests últims mesos, Ana Obregón no ha tingut gens de sort, i ara es lamenta pel que li ha passat al seu pare, Antonio.

 

Després de donar positiu de covid i passar la nit de Cap d'Any sola, Ana ha hagut de fer front a una altra mala notícia: el seu pare, Antonio, de 95 anys, també ha donat positiu de coronavirus.

Això xoca amb el que la mateixa Obregón ha anunciat fa unes hores. I és que ja està recuperada i ha donat negatiu en dues ocasions. «Per fi he donat negatiu de covid. Aquesta variant ha sigut com un refredat fort. Ni tan sols he tingut febre, ni tos», començava dient Ana a Instagram.

Ana Obregón revela que el seu pare, Antonio, és positiu de covid

Tot i que ja està recuperada del tot, el fet d'haver-se contagiat li va impedir acomiadar l'any des de la Puerta del Sol amb Anne Igartiburu. I ara que ha passat la quarantena, l'actriu i biòloga té moltes ganes de sortir a l'aire lliure i tornar a gaudir de la vida.

«Estar aquests deu dies del Nadal mé trist de la meva vida a casa, sola i sense poder veure ningú ha sigut una prova més que m'ha posat la vida». Han estat uns dies molt durs per a Ana Obregón, que fa massa temps que arrossega notícies negatives.

Ana Obregón i els seus pares
Ana Obregón i els seus pares | GTRES

«Ni tan sols he pogut veure el meu pare, que, per cert, es va contagiar, i amb 95 anys no té ni un símptoma. Això em demostra la importància de les vacunes, que tant de bo poguessin arribar a tot arreu del món, perquè seria l'única manera de posar fi a aquesta pandèmia», ha publicat.

A la mateixa publicació, l'actriu recorda el seu fil, Álex, cosa que habitualment fa a Instagram des que el jove va morir, fa un any i mig. «Tant d'afecte m'emociona, i estic segura que hi ha algú al cel que cada dia us dona les gràcies per cuidar la seva mare», s'expressava Anna.

Ana Obregón no va poder presentar les Campanades perquè s'havia contagiat de covid

La presentadora es va quedar desolada quan va saber que era positiu de covid i que, per tant, no podria fer les Campananades de Cap d'Any. Hauria sigut el segon any consecutiu que ho fes a La 1 de TVE.

Així doncs, dos dies abans de tornar a vestir-se de gala per a reaparèixer a la Puerta del Sol, l'ens públic i Ana Obregón van anunciar que causava baixa en aquest especial televisiu de final d'any pel maleït coronavirus.

Ftomuntatge d'Ana Obregón i Jacob Petrus
Ana Obregón i Jacob Petrus, el substitut de la presentadora a les Campanades de l'any passat | La Noticia Digital

«Em sap molt de greu haver de comunicar-vos que he donat positiu de covid i no podré ser a la Puerta del Sol acomiadant l'any amb tots vosaltres com m'hauria agradat. També vull dir-vos que estic bé, a casa, i que, gràcies a la vacuna, és com si tingués un refredat superfort», deia la publicació.

I és que al seu dia, Anna va advertir de la perillositat de la nova variant, òmicron: «Aquesta variant vola, és a tot arreu. Us ho diu algú que no ha sortit de casa en tot el Nadal i que, no obstant això, l'ha agafat».

«El que més m'entristeix és no poder estar al balcó de la Puerta del Sol per a agrair-vos de tot cor el suport i l'afecte tan immens que he rebut aquest any a les xarxes, als mitjans de comunicació i al carrer. Ens veiem a les Campanades del 2022», concloïa l'escrit.