Primer pla d'Alba Flores

L'embaràs que no esperava Alba Flores: la família creix

Alba Flores s'ha despertat avui amb la notícia de l'arribada d'un altre membre a la família

Alba Flores està vivint un gran moment professional gràcies a l'èxit internacional de la sèrie 'La casa de papel'. A més, ha començat a gravar 'Sagrada Famíla' i està fent  diverses representacions teatrals.

En l'àmbit personal, també gaudeix d'una etapa plena. Encara més des que ha rebut una feliç notícia i és que la seva família s'amplia. La seva cosina Elena Furiase, de 33 anys, està esperant el seu segon fill.

Alba Flores tornarà a ser tieta gràcies a Elena Furiase

Elena Furiase i Alba Flores tenen una relació molt estreta. A més de ser cosines, són amigues i companyes de professió. Estan tan unides que Alba és la padrina del primogènit d'Elena, de Noah, que té 3 anys.

Precisament perquè hi ha una connexió molt forta entre elles, la filla d'Antonio Flores està encantada amb el fet que Furiase estigui novament embarassada.

Alba Flores i Elena Furiase
Alba Flores té una relació molt especial amb Elena Furiase. | GTRES

A través d'una exclusiva a la revista 'Hola!' és s'ha sabut que la filla de la Lolita està esperant un nadó. Aquest serà el segon fill, fruit de la seva relació amb el músic i productor Gonzalo Sierra, de 29 anys.

Sembla que Elena Furiase i la seva parella estan molt feliços amb l'embaràs. És un nen buscat i molt desitjat perquè volien que Noah tingués un germanet. Una felicitat que és compartida per la família, a qui van comunicar l'embaràs durant la benvinguda al nou any.

De la mateixa manera, segons s'ha publicat, el nadó naixerà a l'estiu i encara no se sap si és nen o nena.

De moment, la parella es manté en silenci i no ha confirmat ni desmentit la notícia. Tampoc ho han fet els seus éssers més propers i caldrà esperar per conèixer les primeres paraules.

Lola Flores i Elena Furiase
Elena Furiase i el seu entorn encara no s'han manifestat sobre l'exclusiva del seu embaràs. | GTRES

Elena Furiase i Gonzalo Sierra consoliden el seu amor

Amb aquesta bona notícia, Elena Furiase i Gonzalo consoliden la seva relació encara més. Una parella que es va iniciar com a amistat gràcies al fet que ell era íntim del seu germà, Guillermo.

La seva història d'amor va fer un gran pas amb l'arribada de Noah, l'octubre del 2018. El petit els va unir encara més i per això van decidir fer el pas de contraure matrimoni.

Això sí, la pandèmia els va obligar a haver de suspendre el casament per a la data prevista. Finalment, va ser el setembre del 2021 quan van poder donar el «sí, vull» davant dels seus familiars i éssers estimats.

L'enllaç que va segellar el seu amor va ser romàntic, divertit i molt emotiu. Un amor que Elena Furiase no dubta a proclamar els quatre vents a través de les seves xarxes socials. Així, aquests dies ha pujat una fotografia a Instagram amb el marit i l'ha acompanyat d'un sentit text.

«Una nit de Nadal ens va unir definitivament, ja estàvem una mica units d'abans. Com es veu a la foto, brindem per això T'estimo! 4 anys i sumant».

Altres nadons de famosos que naixeran el 2022

A més del nadó d'Elena Furiase, hi ha altres famoses que donaran a llum aquest 2022. Aquest seria el cas, per exemple, de María José Campanario, que tindrà el seu tercer fill, fruit de la seva relació amb Jesulín de Ubrique.

Aquesta setmana Carla Barber, ex de Diego Matamoros, també ha revelat que serà la mare per primera vegada. Està embarassada de 23 setmanes i molt il·lusionada, com també ho està Georgina Rodríguez, la parella de Cristiano Ronaldo, que espera bessons. Aquests seran els benjamins d'una gran família formada per la petita que tenen en comú i pels altres tres fills.