Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de Paolo Vasile amb el rostre seriós i ulleres de sol

Una frase li treu els colors a Paolo Vasile i l'obliga a tallar un cap a Telecinco

Un rostre molt conegut de Telecinco ha fet unes declaracions que han generat una gran polèmica

Paolo Vasile es troba al capdavant de Telecinco, i ara està vivint una situació complicada. El motiu és que s'ha generat una gran controvèrsia per les paraules que ha fet una de les seves presentadores. És a dir, Paz Padilla.

La presentadora ha donat unes polèmiques declaracions sobre la violència que han provocat que molts espectadors demanin la seva expulsió de la cadena. A més, aquesta sol·licitud ha cobrat més rellevància quan una figura experta precisament en violència de gènere i vicària s'ha mostrat contundent contra la gaditana. Aquesta és la periodista Ana Bernal-Triviño.

Paz Padilla i el seu comentari que ha molestat a Paolo Vasile i Ana Bernal-Triviño

La humorista i presentadora fa temps que està al punt de mira, però especialment ho ha estat aquesta setmana. D'una banda, per carregar contra les vacunes del coronavirus i de l'altra, per les seves paraules sobre la violència, en ple directe a 'Sálvame'.

Les va dir en analitzar la nul·la relació que manté Rocío Flores amb la seva mare. I és que des de fa anys no tenen cap mena de contacte, exactament des que la noia va ser condemnada per donar-li una pallissa a la dona que li va donar la vida.

Per la seva banda, Paz, sempre disposada a donar consells i a imposar 'sentències', no va dubtar a donar el seu punt de vista sobre el tema. Així que, va exposar: «Si jo les pogués tancar en una habitació i que es diguessin tot el que s'han de dir. Només cal dir t'estimo, l'amor ho pot tot».

Paolo Vasile i Paz Padilla
Paz Padilla ha fet unes declaracions que la posen a la corda fluixa davant de Paolo Vasile | Catalunya Diari

Molts col·laboradors de 'Sálvame' es van oposar al que va manifestar Padilla. Kiko Hernández va ser el més contundent en dir: «Tens raó al 90% si no estiguéssim parlant del que estem parlant. Un pare i un fill que no es parlin per situacions normals, com un cabreig, ho entenc i s'arreglen les coses».

«No obstant això, quan hi ha hagut tanta merda, l'amor no ho pot fer tot. No ho pot perquè aquesta dona ha estat a punt de treure's la vida, per l'amor de Déu!», expressava el col·laborador.

Ana Bernal-Triviño desmunta a Paz Padilla

Moltes són les crítiques que la gaditana ha rebut per les seves paraules. És més, fins i tot s'ha creat un 'hashtag', #PazPadillaFueraDeLaTV, demanant que l'acomiadin de Telecinco.

Però, sens dubte, les paraules en contra dels seus arguments que més han cobrat protagonisme són les de la periodista Ana Bernal-Triviño. Una dona que s'ha fet popular arran de la seva participació en els debats de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Debats en què va ser present pel seu coneixement sobre la violència de gènere i la violència vicària.

Pla general d'Ana Bernal-Triviño amb els braços plegats
Ana Bernal-Triviño és experta en violència de gènere i ha sigut molt contundent contra Paz Padilla | RTVE

Així, aquesta experta ha aconseguit desmuntar l'argument de Padilla a través de Twitter. I ho ha fet amb aquest text: «'L'amor ho pot tot' és una de les frases més perilloses dins de la violència de gènere, que ha portat moltes dones a ser assassinades».

«No fem servir més mites dins de la violència de gènere, si us plau. La violència psicològica o física no és amor. L'amor és respecte», prossegueix.

A això hi ha afegit: «I recordo. La violència de gènere no és amor, és delicte. La violència filio-parental no és amor, és delicte».

«La violència vicària fa servir els menors en contra de les seves mares. El SAP no existeix. I si cal fer front a alguna cosa es fa amb mediació de professionals de VG, no amb autoajuda», destacava.

Alhora, la contundència del discurs d'Ana ha estat aplaudit per molts internautes que hi estan d'acord. És més, l'han donat suport amb comentaris com a «Els fills de la violència vicària avorrim que s'utilitzi l'amor quan hi ha maltractament».

Així mateix, es pot llegir: «És un insult constant a les dones maltractades i són missatges molt perillosos que no s'han de consentir». En aquesta mateixa línia hi ha: «El que fa Paz és una vergonya i una humiliació. Fora de la televisió!».

Així tot, només caldrà esperar per veure si a Padilla li passen factura les seves paraules, i si Paolo Vasile decideix actuar al respecte.