Muntatge d'Antonio Resines i Ricardo Fernández de Mateo, el seu fill

L'única foto de Ricardo, el fill d'Antonio Resines que està vivint un calvari pel seu pare

Ricardo Fernández de Mateo és un jove allunyat del focus mediàtic que està patint molt per la situació del pare

Antonio Resines —el seu primer cognom és Fernández— és un dels actors més estimats del nostre país. Un bon exemple és que són moltes les persones que estan preocupades pel seu estat de salut després d'ingressar a l'hospital per coronavirus.

Però no només aquelles es troben intranquil·les per aquest motiu. També ho estan la seva dona, Ana Pérez-Lorente, i el seu únic fill, Ricardo Fernández de Mateo. Aquest ha preferit mantenir-se sempre allunyat dels mitjans, per la qual cosa únicament ho hem pogut veure una vegada a la foto al costat del seu pare.

Així és el descendent d'Antonio Resines

Fa molt poc que l'Antonio es va casar amb l'Ana, la dona amb qui fa 30 anys que compartia la seva vida. Abans, però, va tenir dues relacions. Una amb Estefanía Rueda, que va durar molt poc, i una altra amb la mestra Marisol de Mateo.

Amb aquesta última es va casar el 1981 i fruit de l'amor va néixer Ricardo el 1983. El matrimoni va acabar el 1992, després que la família patís una dura garrotada. Estem referint-nos que el pare d'ella, Fernando de Mateo Lage, fos víctima d'un atemptat d'ETA que li va ocasionar danys greus.

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines sempre ha respectat el desig del seu fill | Europa Press

Com hem esmentat, el matrimoni es va trencar i en fer-ho va acordar que el noi es quedés amb l'Antonio. D'aquesta manera, ho va confessar ell a 'Mi casa es la tuya', el programa presentat per Bertín Osborne. Sempre ha respectat el desig de Ricardo d'estar allunyat de la fama, però en aquesta ocasió va parlar del seu fill.

Així, va exposar: «Em vaig quedar amb ell des dels 8 anys fins que se'n va anar de casa. No sóc ni el millor ni el pitjor pare, he estat molt de temps fora. Ens hem barallat, però sempre he estat un pare normal».

Aquesta circumstància ha fet que pare i fill mantinguin una relació molt estreta. Per això el jove està ara molt preocupat per l'estat de salut del seu progenitor, que continua estable a l'UCI.

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
La mare i el seu fill estan molt preocupats | CORDON PRESS

El diari 'El Español' ha revelat que el seu fill treballa al món del cinema i de la televisió. Pel que sembla, és ajudant de direcció i això li ha permès treballar colze a colze amb Resines. Per exemple, ho han fet a la sèrie de Telecinco 'Aquí paz y después gloria'.

Tot i això, han treballat junts també en un anunci d'Ecovidrio i en el curt 'Remedios'.

La foto de Ricardo Fernández amb Antonio Resines

Precisament el que l'ajudant de direcció mai no hagi volgut viure de la fama de Resines l'ha portat a ser anònim. Per això, no sabem ni tan sols com és la cara o si s'assembla a l'actor.

Només hi ha una foto en què apareix amb ell en què se li veu la cara del tot. Ens estem referint a una instantània que va penjar al compte d'Instagram. La va pujar el febrer de 2021 i en aquesta apareix passant-li el braç per sobre a Antonio.

Antonio Resines i el seu fill Ricardo
Pare i fill, junts en una foto | Instagram

Els dos 'presenten' una motxilla antirobatori que pertany a la firma Rik&Me, de la qual Fernández és propietari al costat d'una sòcia. I a la pàgina web de la marca descobrim que es presenta com un enamorat de Madrid, del cinema i de la música. A més, destaca que el futbol és la passió.

Al perfil del jove a l'esmentada xarxa social hi ha una altra instantània amb el seu pare, però a ell amb prou feines se li veu la cara. En aquest cas, la imatge data de l'octubre del 2020 i apareixen junts en un bar, disposats a gaudir d'una tapa.