Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Álex Casademunt amb la seva mare, Rosa González

La mare d'Àlex Casademunt no aixeca cap i es confessa sobre Bustamante

Rosa González ha parlat de com porta la pèrdua d'Àlex i de com és la relació amb Bustamante

El passat mes de març Rosa González i tota la seva família van patir una de les garrotades més dures de la seva vida. I és que Àlex Casademunt, el seu fill, moria en un inesperat accident de trànsit a Mataró.

La mort del jove va ocasionar un enorme dolor en els seus éssers estimats, en els seus fans i els seus amics, especialment en David Bustamante. Tots dos sempre havien mantingut una relació molt especial, però van sorgir rumors que indicaven tot el contrari.

Ara la compungida mare del cantant ha decidit parlar. Ho ha fet per exposar no només com està, sinó també per explicar què hi ha de cert en aquestes xerrameques.

Rosa González reconeix què està patint per la mort d'Àlex Casademunt

Imatge d'Àlex Casademunt i la seva xicota Judit
Judit, la dona que va tornar el somriure a Àlex Casademunt | INSTAGRAM

Perdre un fill sempre és dolorós i més encara quan això passa de manera inesperada. Per això, la Rosa està vivint la mort d'Àlex amb moltíssim pesar.

Ella és cert que sempre ha intentat mantenir-se allunyada del focus mediàtic. Tot i això, ha decidit mostrar-se públicament en ocasions puntuals. Una va ser per parlar de la cancel·lació de l'homenatge que li havien de fer al fill i una altra s'ha produït ara.

En concret, aquests dies ha decidit intervenir mitjançant videotrucada al programa 'Juntos' de Telemadrid. Un espai on ha desvelat com es troba. Emocionada ha relatat el seu dolor: «A vegades, quan veig un anorac vermell pel carrer o veig un noi amb ulleres de sol o texans estrets, he de mirar-ho dues vegades».

«És molt fort, de debò. Costa molt. Estic a l'etapa d'acceptar que no el tornaré a veure més i això costa molt».

Rosa González, mare Álex Casademunt
Rosa Gonzàlez està patint molt | GTRES

A això hi ha afegit: «Costa moltíssim perquè és el nostre nen, la nostra llum. Portava un cascavell al coll, ens donava la vida».

De la mateixa manera, no ha dubtat a subratllar que les festes nadalenques no han estat bones. I és que ha afirmat: «No està sent un Nadal fàcil per a mi. Amb ell eren diferents».

Parla dels rumors sobre Àlex Casademunt i Bustamante

La Rosa no ha dubtat a respondre totes les preguntes que se li han fet. Per això ha sortit al pas de les informacions que indicaven que el seu fill i David Bustamante estaven distanciats. Una cosa que ella ja havia negat poc després de morir Àlex.

Al programa de Telemadrid ha tornat a reiterar la mateixa postura. Ho ha fet dient: «Quan l'etapa d'Operación Triunfo eren com a molt iguals. És important perquè és un company fantàstic».

Els cantants Álex Casademunt i David Bustamante dalt d'un escenari.
La pèrdua més gran per a David Bustamante ha estat la d'Àlex Casademunt. | GTRES

Així mateix, ha afirmat amb rotunditat: «És un xaval que significa molt a la vida d'Àlex. Busta és un noi molt maco que estimem un munt». Així, ha deixat de manifest que la relació amb ell ha estat i és molt estreta.

Tant és així que, segons ABC, la família Casademunt i el càntabre parlen de forma periòdica i tenen un contacte molt estret.

I no és amb l'únic amb qui aquella parla habitualment. Fa uns dies Merche, la que va ser la xicota d'Àlex durant uns anys, també reconeixia que es comunicava de manera freqüent amb Rosa González.

En una entrevista a 'Outdoor' va afirmar: «Ahir parlava amb la seva mare, amb qui segueixo tenint moltíssim contacte, i amb el germà també. Riem molt recordant anècdotes».

«És que segueix aquí amb nosaltres, amb la seva energia i noblesa i, per descomptat, segueix el talent. Vam estar cinc anys junts, jo en tenia 26 i el 22, però hem passat més anys d'amics que en parella».