Primer pla de Risto Mejide amb ulleres de sol

Risto Mejide diu prou i decideix explicar la veritat

L'onada de notícies sobre la seva ruptura amb Laura Escanes afecta Risto

El presentador de Todo es mentira s'ha mostrat molt enfadat amb els mitjans i les informacions que s'han filtrat. I és que resulta que no vol donar més dades sobre la seva ruptura amb la jove Laura Escanes. La diferència d'edat (21 anys) entre la 'influencer' i el publicista sembla que no ha estat l'únic motiu que ha provocat la seva ruptura.

Risto Mejide, enfadat amb els mitjans

El col·laborador de Mediaset decideix que no preveu parlar més sobre la relació amb la seva ex-xicota, Laura Escanes. I és que, els rumors que la noia ha conegut un altre home molt més jove que ell han acabat fent que Risto no vulgui donar més informacions sobre el tema. Tot això malgrat que ja és titular el fet que Laura se n'hagi anat a viure allunyada de la seva exparella.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes i Risto Mejide, destrossats després de la separació | Instagram: @lauraescanes

Les fonts d'informació més properes a la parella confirmen que tots dos passen moments molt difícils. Laura Fa, periodista i col·laboradora de la televisió, s'ha aventurat a parlar que un dels motius principals de la ruptura ha estat l'edat. «Laura ho fa des de l'optimisme perquè és qui ha pres la iniciativa. En canvi, Risto es mostra trist, ja que ell és el deixat», deia.

El nou amic especial de Laura Escanes

Les darreres filtracions a les xarxes revelen que el presumpte nou amant de l'exdona de Risto Mejide seria algú molt proper a ella. Concretament, un coach que hauria conegut a El desafío. I és que l'ex de Mejide participa en la tercera temporada d'aquest programa, on hauria conegut el jove de 28 anys.

Primer pla de Laura Escanes
Laura Escanes té una nova il·lusió | GTRES

Al contrari que Risto Mejide, la que ha estat durant 7 anys i mig la seva parella encara no s'ha pronunciat a la televisió. L'única cosa que ha fet fins ara ha estat la publicació d'un preciós text de desamor cap a Risto.

L'únic que se sap és que diu que les informacions són falses i que el preparador físic amb què se la vincula només és un amic. Una relació d'amistat que es va començar a forjar el juny d'aquest mateix any.

Risto Mejide va saber que la seva parella parlava amb altres homes

A més, fa poc temps, han aparegut unes filtracions impactants. I és que, presumptament, resulta que Risto Mejide la va arribar a abandonar després de veure que parlava amb més de 54 homes. Fet al qual, suposadament, la 'influencer' es va justificar dient que només es tractava dels seus fans.

La Laura sembla estar molt penedida amb el seu silenci, tot i que ha publicat una nova imatge a Instagram. «Work, work, work», diu el peu de l'últim post de la jove 'influencer'.

Els comentaris dels haters no han trigat a aparèixer. «Quan ja no cal l'altre, li dona una puntada de peu. Estava clar», va comentar una usuària en aquesta última publicació de Laura. I és que tant la noia de 25 anys com Risto Mejide han rebut milers de comentaris. I no només de suport, sinó també de crítiques.

Risto i Laura demanen respecte per la seva filla Roma

Tot i que Risto Mejide i la seva exdona van demanar respecte, la gent no calla les seves crítiques. Tots dos s'han mostrat preocupats per la filla que tenen en comú, Roma Mejide.

I és que, malauradament, a la pobra nena de tot just 2 anys i mig, podrien afectar-li en un futur aquestes crítiques als seus pares. És per això que Risto Mejide ha demanat respecte per a ell i per a qui és la mare de la seva filla.

Laura Escanes amb la seva filla
Risto demana respecte per la seva filla | Instagram: lauraescanes