ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Roben un 'pendrive' amb fotos íntimes de la casa de Sofía Suescun

Segons ha explicat aquest dilluns a 'Sálvame', entre diners en efectiu i objectes, el robatori està xifrat en uns 23.000 euros

Imatge de Sofia Suescun en un plató de Telecinco
Sofia Suescun ha patit un important robatori al seu domicili. | Telecinco

A poc a poc es van coneixent noves dades del robatori que va patir Sofía Suescun a casa mentre es trobava de vacances a Eivissa amb el seu xicot, Kiko Jiménez. Segons sembla els assaltants van entrar a la llar de la jove pel sostre i es van emportar diversos objectes de valor i diners en efectiu. El cop va ser molt senzill ja que la casa no comptava amb sistema d'alarma i s'ho van prendre amb tanta calma que fins i tot es van fer uns cafès durant el temps que es van trobar dins de el pis.

La concursant de 'realitys' ha explicat aquest dilluns a 'Sálvame' que, entre altres objectes, els lladres es van emportar un llapis de memòria amb fotos íntimes seves i que de fer-se públiques podria suposar un autèntic revés per la seva imatge pública. La jove ha explicat que el robatori estaria valorat en 23.000 mil euros, incloent uns deu mil euros en efectiu, joies, bosses d'alta gamma i també peces de roba molt exclusives.

Hi ha una dada estranya en aquest robatori, ja que la casa comptava amb objectes de molt més valor, però els lladres només es van emportar un seguit de coses molt concretes, entre les quals també es troben unes calces utilitzades de Suescun. A més, els assaltants van fugir amb el cotxe d'alta gamma de la col·laboradora i que estaria valorat per sobre dels cinquanta mil euros.

La policia ha identificat els assaltants

Segons ha explicat la mateixa Sofía Suescun, la policia ja coneix la identitat dels lladres. Així mateix, ha pogut recuperar el seu vehicle intacte i confia fer el mateix amb els objectes sostrets o, en el seu defecte, els imports que espera poder acarar amb els tiquets que presentarà davant l'assegurança de la llar.

De nou, les xarxes socials han jugat una mala passada a una de les parelles del moment, que ara ha de fer front a un moment complicat.


Comentaris

envia el comentari